Кохання космічних масштабів: MONATIK & T.Mosca презентують "теплий" дроп

Шопінг
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Якщо й творити новини, то теплі, фантастичні та про кохання. Саме ця філософія була закладена у зимову капсульну колекцію "Кохання космічних масштабів", яку презентують сумісно креатор ритмів добра MONATIK та дизайн-команда ультрамодного трикотажу T.Mosca.

Лінійка складається з абсолютних must have позицій цього сезону, які мають всі шанси стати бестселерами серед українських трендсетерів: тут і п’ять варіацій  светрів, і лаконічні фірмові шапочки "біні" в стилі MONATIK, створені ексклюзивно T.Mosca для колаборації, а також великі в’язані шарфи. Всі позиції представлено у базових кольорах — молочному, пісочному, чорному та графітовому. Також для фанатів яскравих відтінків, можна знайти позиції глибоко синього та чорного светрів з елементами картин артиста.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Кохання космічних масштабів: MONATIK & T.Mosca презентують "теплий" дроп - фото №1
Фото: Danil Kaistro

Цього разу музикант, який відомий своїм вибірковим стилем, вперше офіційно постає перед нами як художник. У колекції стильних речей для європейської зими можна побачити картини "Кохання космічних масштабів", що були створені артистом та втілені брендом T.Mosca.

Кохання космічних масштабів: MONATIK & T.Mosca презентують "теплий" дроп - фото №2
Фото: Danil Kaistro
Кохання космічних масштабів: MONATIK & T.Mosca презентують "теплий" дроп - фото №3
Фото: Danil Kaistro

Як коментує Монатік, у зміст колаборації разом з Оксаною Шаповаловою, креатором бренду T.Mosca, було закладено близьку для обох брендів філософію. А саме — віра в фантастичне, вільне кохання та емоційний політ у космічні враження:

Кохання завжди гріє душу й тіло. Ми наповнили колекцію символами, які символізують собою віру в фантастичне, вільне кохання космічних масштабів. Воно дарує тепло та емоційний політ у космічні, невідомі враження.

Кохання космічних масштабів: MONATIK & T.Mosca презентують "теплий" дроп - фото №4
Фото: Danil Kaistro

Варто зазначити, що творці прийняли рішення відсоток з продажу кожного продукту виділяти у "Фонд Маші", співзасновницею якого є Маша Єфросиніна. А саме на напрямок — програма психоемоційної стабілізації жінок та їхніх дітей, що втратили близьких, домівки, пережили окупацію, а також дівчат, які вижили після російського полону та воєнних злочинів (зокрема сексуального насильства). Перший місяць придбати колекцію MONATIK & T.Mosca Fall Winter 24 Campaign можна ексклюзивно на 3 поверсі столичного ЦУМу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше бренд OLIZ та UNITED24 запустили особливу колекцію хусток . Кошти, до слова, теж будуть передані на благодійність.