Весняна колекція верхнього одягу від FRÉO: тренчі зі штучної шкіри, пальта та бомбер з цупкого льону

Шопінг
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото пальто Нора
Фото: www.freo.com.ua

Цікава колекція українського бренду

FREO - український стійкий бренд одягу , він створює речі у яких хочеться жити. Витончені силуети із несподіваними з'єднаннями матеріалів та техніки, неочікувані деталі та власний погляд на утилітарність дозволяє створювати вишукані, гармонійні та стильні речі.

Зі староанглійської мови слово FREO означає “жінка”. Серед різноманітних речей бренду кожна жінка може відшукати таку річ, яка до безумства їй пасуватиме. Зручний одяг, у якому можна відчути себе справжньою королевою. При створенні FREO використовує стокові тканини великих французьких та італійських виробників, що дозволяє дати тканинам нове життя. Хочу! познайомить читачів з новою колекцією верхнього одягу FREO.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тренч Нора у карамелі. Двобортний тренч Nora розроблений у позачасовому оверсайзі силуету та прямому крої, має спущену лінію плеча та подвійний комір. Виконаний з веганської шкіри карамельного відтінку, на підкладці. Цікаво застібається на приховані магніти та під пояс. Додатковий комфорт виробу додає висока шлиця, вільна пройма, бічні кишені та ремені на рукавах, які регулюються до зручного розміру.

Можна одягати на широкі штани, спідницю, коротку чи довгу сукню. Взуття обирати на високій платформі, кросівки чи чоботи зі шнурівкою.

На фото тренч Нора карамельного кольору
Фото: www.freo.com.ua

Пальто мужність. Однобортне пальто Courage розроблено у прямому крої з оверсайз силуетом. Виконане з цупкого льону у благородному відтінку бургунді, в середині на підкладці. Можна носити осінню та весною. Має класичний комір та лацкани, бокові кишені-клапани, високу шлицю позаду. Застібається на прихований магніт. Додатково до виробу йде тонкий, довгий пояс з такої ж тканини, який дозволяє створити приталений силует.

Цікаво пасуватиме з білою сорочкою чи кофтиною та короткою спідницею, шкіряними шортами чи штанами. Взуття обирайте на підборах або ж черевики з цікавою фурнітурою.

На фото пальто Мужність
Фото: www.freo.com.ua

Бомбер Stormy. Зроблений з цупкого, водовідштовхувального льону у відтінку морської хвилі. Всередині має тонкий утеплювальний шар Woolsoft, що створює комфорт при температурі до 0 градусів. Розроблена у помірному оверсайзі силуеті, з класичним коміром, спущеною лінією плеча, широкою проймою та еластичними манжетами. Застібається на блискавку.

Дозволяє створювати цікаві комбінації з різноманітним одягом. Як з джинсами світлих кольорів, так і широкими штанами чи карго. Також вишукано дивитиметься зі спідницями та в’язаними прямими сукнями.

На фото Бомбер Stormy
Фото: www.freo.com.ua

Пальто Number-One. Функціональне, зручне, приємне на дотик. Виконане у розслабленому, оверсайз силуеті та прямому крої у довжині максі. Замість вовни цього разу виступає щільний джинс графітового кольору, в середині підкладка з віскози. Модель має кишені-рамочки, високу шлицю, декоративні шви по рукавах та кант по борту.

Пропонується носити під пояс або розстібнутим, щоб вдало підкреслити талію та вигини. Можна одягати з сукнями, штанами, короткими спідницями.

На фото пальто Number-One
Фото: www.freo.com.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про нову колекцію одягу українського бренду EGO SUM. Тут жінка може знайти досконалу річ, яка підкреслить її чарівність, вроду та досконалість.