"Я Є"! EGO SUM презентує одяг з класичним кроєм та інноваційними рішеннями

Модні тренди
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото модель у білому жилеті та штанах
Фото: ego-sum.com

Український бренд одягу пропонує класичні речі у поєднанні з інноваційними рішеннями

EGO SUM це український бренд жіночого стильного одягу, заснований у березні 2023 року в Києві. Концепція бренду про жінок, які розкрили себе і прагнуть підкреслити свій статус та імідж. Українські бренди люблять і цінують у цілому світі.

Кожна жінка має свої звички, вподобання, цінності та смаки. EGO SUM з латини перекладається “Я Є”. Це про жінку, яка зрозуміла, прийняла і полюбила себе і хоче виразити свою внутрішню красу за допомогою одягу, йдеться на сторінці EGO SUM .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Колекції бренду цікаво поєднують позачасовий стиль з таємничими дизайнерськими акцентами. Вони прагнуть зробити одяг унікальним і завжди актуальним та безперечно - комфортним.

Сорочка ведмедиця у коричневому та білому кольорах. Цікавий крій з вирізами на ключицях та спині.

На фото замшева сорочка на моделі
Фото: ego-sum.com

Симетрія і лаконічність. Сорочка максі Ursa Mijor стилізована з замшевим поясом Amazon.

Набір Сагітта. ⠀ Білі штани з жилетом. Жилет асиметричного крою з одним ґудзиком. Залишає відкритими плечі та руки і дає простір для фантазії.

На фото модель у білому жилеті та штанах
Фото: ego-sum.com

Комбінезон Somnium з колекції Tempus. Одяг, який дає відчуття спокою та дивує стриманою вишуканістю та елегантністю. Цікавою родзинкою є носіння годинника не на зап’ясті, а високо на руці, чи на поясі.

Колекція EGO SUM Tempus на vogue.ua

FUTURUM TOP

Вишуканий короткий топ білого кольору з плавними лініями, який підкреслює силует і кожен вигин тіла. Гарно комбінується з широкими штанами, джинсами, спідницями.

На фото модель у короткому топі та штанах білого кольору
Фото: ego-sum.com
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про модні весняні светри у широку смужку. Український бренд O'KRYK вміє дивувати гарним поєднанням кольорів та привабливим кроєм.