Сучасний погляд на традиційне українське весільне вбрання: нова колекція бренду Milla Nova (ФОТО)

Шопінг
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото нова колекція “Inherited”
Фото: millanova

Вишукане весільне вбрання для нього та неї

Компанія Milla Nova заснована двома сестрами – Зоряною та Іриною Сенишин у середині нульових у Львові. Все починалося з невеликого салону зі швацькою майстернею у дворі старовинного будинку у самісінькому центрі міста. Зараз бренд весільних суконь експортується у понад 50 країн, його знають у всьому світі , а Леоні Ханне на червоній доріжці 78-го Венеціанського кінофестивалю була саме у сукні Milla Nova.

У новій колекції “Inherited” відтворено орнаменти та техніки традиційного весільного образу у білому кольорі. Команда Milla Nova створила цю колекцію, щоб віддати данину давнім українським традиціям. Головна мета - передати та зануритися у глибину, самобутність та багатство української культури.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Весь одяг пронизаний глибоким символізмом. Колекція багатошарова та містить багато акцентних аксесуарів, таких як репліка старовинного вінка, який виготовлявся з воску та паперу.

У колекції використані старовинні методики та ремесла, багато з яких перебуває на межі забуття та традиційні елементи, інтегровані у сучасний ландшафт.

Вся вишивка у вбраннях виконана вручну. Колекція містить аксесуари у техніці бісероплетіння. У тому числі - традиційне намисто з бісеру.

На фото нова колекція “Inherited”
Фото: millanova
На фото нова колекція “Inherited”
Фото: millanova

Чоловічий весільний набір з 2 предметів, натхненний українським традиційним одягом. Лляна сорочка кольору слонової кістки з коміром-стійкою та широкими рукавами, прикрашеними квітковою вишивкою внизу. Може бути доповнений нагрудним жилетом на широких лямках, прикрашених вишивкою та бахромою.

На фото нова колекція “Inherited”
Фото: millanova

Скромний витончений весільний ансамбль з двох частин, з атласу. Верх має витончений квадратний виріз горловини з витонченими лямками, доповнений основою корсета з кістками та застібкою на блискавку ззаду. Витончені, але складні прикраси з бісеру, що нагадують традиційні українські бісерні аксесуари, прикрашають нижній край верху. Витончена спідниця, прикрашена рюшами навколо талії, підкреслює фігуру та доповнює шикарний і позачасовий образ.

На фото нова колекція “Inherited”
Фото: millanova

Делікатна сукня з відкритими плечима, виготовлена ​​з мережива шантильї з плісированим вручну тюлем у горошок. Корсет у формі серця на кістках, прикрашений складною вишивкою, і вбудовані чашечки з мереживними вставками з боків. Витончена застібка-блискавка ззаду перетікає в повну максіспідницю зі шлейфом міді.

На фото нова колекція “Inherited”
Фото: millanova
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про моделі весільних суконь , які краще обходити стороною. Адже один маленький елемент може спотворити увесь вигляд.