Спеціально до Дня матері: ювелірний бренд Cote&Jeunot представив дуже особливу колекцію прикрас (ФОТО)

Шопінг
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Нова колекція Cote&Jeunot  до Дня матері - срібні сережки, фото
Фото: Cote&Jeunot

Це надзвичайно красиво та ніжно!

Вже зовсім скоро — у неділю, 12 травня — в Україні відмічатимуть одне з найповажніших свят року — День матері. Спеціально до цієї важливої дати київський бренд прикрас Cote&Jeunot представив особливу серію прикрас, присвячену найріднішій людині у світі.

Нова колекція присвячується одночасно і ніжності, і витривалості наших мам. До дропу увійшли срібні сережки та кафи у вигляді ромашок, а обличчям колекції стала мама засновниці та дизайнерки бренду Олени Ястреб — Наталія.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Нова колекція срібних сережок Cote&Jeunot, фото
Срібні сережки для мами. Фото: Cote&Jeunot

Символ дропу – ромашка – теж обраний не випадково. Адже тендітна, на перший погляд, рослина має неабияку витривалість до несприятливих зовнішніх факторів. 

Нова колекція срібних сережок Cote&Jeunot, фото
Фото: Cote&Jeunot
Нова колекція срібних сережок Cote&Jeunot, фото
Фото: Cote&Jeunot
Мами дуже витривалі й тендітні, подібно до чавуну. Тож бережіть одне одного. Зрештою, ви думатимете лише про те, яку кількість любові й тепла ви віддали. Ваші відмінності не повинні бути приводом для сварок, а, навпаки, приводом для поваги, адже кожна людина має право на свою точку зору. І наші мами у цьому є одним із перших і найяскравіших прикладів,
— зауважує Олена Ястреб.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше до Дня матері особливу річ представив й відомий український дизайнер Руслан Багінський. Оскільки він спеціалізується на головних уборах, можете здогадатися, що саме вигадав дизайнер, або ж можете подивитися на цю красу тут.