Сережки Олени Зеленської: хіт літа 2024, який варто придбати й собі (ФОТО)

Шопінг
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Олена Зеленська, фото
Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Ці сережки - універсальні, а тому пасуватимуть до будь-якого одягу та форми обличчя

Перша леді України Олена Зеленська вражає своїм вишуканим стилем. Тож кожен її образ детально розглядається, а його елементи досить швидко опиняються у гардеробах українок. Це стосується і прикрас. Які саме сережки дружини президента мають всі шанси стати хітом цього літа - показуємо у цій статті.

Стилісти Олени Зеленської продумують її образ до дрібниць. Тож навіть прикраси першої леді - не випадковий вибір. Наприклад, сережки-ланки, які можна було нещодавно помітити на дружині президента - така модель у різних варіаціях буде в тренді влітку 2024. Про це пише OBOZ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, на Олені Зеленській була модель овальної форми з білого металу. Попри свою об’ємність, сережки гармоніювали з образом та доповнювали загальний ансамбль.

Чому варто придивитися до сережок-ланок:

  • підходять до будь-якого стилю одягу;

  • бувають різних розмірів, форм та матеріалів;

  • додають образу елегантності та доречної зухвалості;

  • відповідають модним трендам цього року (акцент на масивних аксесуарах).

Де придбати таку прикрасу

Сережки-ланки представлені в колекціях як люксових, так і бюджетних брендів. Тож, якщо ви не готові віддати понад 800 тисяч гривень за прикраси від Tiffany, придивіться до бюджетної альтернативи: SOVA, Guzema, Minimal та інших.

Як не помилитися з вибором сережок

Для тих, хто має витончене обличчя, краще віддати перевагу невеликим сережкам. Дівчатам та жінкам з круглим обличчям пасуватимуть довгі ланцюжки, а квадратного - прикраси з м’якими вигинами.

Водночас варто враховувати для яких подій ви обираєте цю прикрасу. Так, для повсякденного носіння обирайте товсті ланки з золота чи срібла. Водночас для гламурного виходу ідеально підійдуть сережки-ланки з перлами чи камінням.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, які українські бренди обожнюють за кордоном. Більше про це - у цій статті .