Комісійки чи індивідуальне пошиття? Де купувати одяг, щоб вирізнятися з натовпу

Шопінг
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото модний показ та вінтажний магазин
Фото: колаж Хочу!

Найпопулярніші варіанти де можна купувати одяг у сучасному світі

Безліч людей ставляться до шопінгу, як можливості не лише придбати новий одяг, а й чудово та весело провести вільний час. Але є категорія людей , які прагнуть відшукати особливі речі і не жалкують на це багато годин та грошей.

Давно минулися часи, коли цікаві стильні речі можна було придбати лише по знайомству чи за величезні кошти. Зараз є безліч можливостей одягатися вишукано, цікаво та стильно, адже одяг допомагає самовиразитися та вирізнитися з натовпу. Ми розповімо, де у сучасному світі можна знайти дивовижні речі, якщо ви бажаєте відрізнятися від інших.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Елітні дизайнерські бутики . Допоможуть задовольнити найвибагливіші смаки та вподобання. При можливості придбають для вас особливі речі та привезуть з-за кордону, а якщо є охота та фінанси - зможуть відшукати навіть одяг знаменитостей.

Універмаги . Великі магазини зосереджують в одному місці безліч відомих марок та мас-маркет. Досить часто вони влаштовують акції та розпродажі минулих колекцій, тому є можливість придбати якісну річ за відносно невеликі кошти.

Шити на замовлення . Знайти хорошого майстра індивідуального пошиття досить важко, але це можливість створити справді унікальні речі та прикрасити їх вишивкою чи ініціалами, що дозволить вирізнитися з натовпу та персоналізувати гардероб.

Комісійні та вінтажні магазини . Тут можна знайти вінтажні та дизайнерські речі, які будуть єдиними в своєму роді. Ви будете цілком впевнені, що не зустрінете таку ж модель ще на комусь.

Покупка в інтернеті. Головне, не помилитися з розміром при покупках онлайн . Уважно вивчайте відгуки на товар та магазин, враховуйте мірки та дізнавайтеся більше про тканину виробів та догляд за нею.

Модні події та покази. Покази мод, заходи та презентації це чудова можливість переглянути останні колекції та зробити покупки безпосередньо у дизайнерів.

Особисті стилісти. Така послуга передбачає допомогу у створенні стилю, гардеробу та придбання нових речей за створеним шопінг-листом , який дозволить уникнути непотрібних покупок. Персональні стилісти можуть підготувати вас до конкретної події та попередньо придбати відповідний одяг.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, чи існує різниця між чоловіками та жінками на шопінгу. Чому сильна стать обирає практичність, а слабка - вважає це справжнім полюванням, дізнавайтеся тут.