5 шапок, які вже вийшли з моди: не купуйте їх цього року! (ФОТО)

Модні тренди
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Шапка — абсолютний must-have у холодну пору року. Якщо ви зараз шукаєте ідеальний головний убір, важливо знати, на які фасони шапок не варто звертати увагу. Про головні антитренди осінньо-зимового сезону 2023-2024 читайте в нашому матеріалі.

Ви можете скомпонувати просто розкішний образ, але зіпсувати його одною деталлю... шапкою! Варто розуміти, що головні убори теж мають бути актуальними та гарно поєднуватися з вашим гардероб. Цього сезону краще за все обирати шапки без лишнього декору та звертати увагу на моделі зі щільної тканини. Однак щоб точно не помилитися з вибором, радимо вам звернути увагу на головні антитренди у світі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Шапки з написами та логотипами

Такі шапки давно втратили свою актуальність. Щоб виглядати стильно, обирайте однотонні аксесуари. Мінімалізм завжди в тренді, тому простий дизайн шапки робить її більш універсальною та стильною.

5 шапок, які вже вийшли з моди: не купуйте їх цього року! (ФОТО) - фото №1

Шапки зі стразами та паєтками

Аксесуари з використанням стразів та блискіток частіше за все виглядають недоречно. Якщо ви шукаєте декоровану шапку, оберіть берет або кепі з якісною фурнітурою, наприклад, в англійському стилі, або хутряну панаму. А від шапок, прикрашених камінням, краще відмовтесь.

5 шапок, які вже вийшли з моди: не купуйте їх цього року! (ФОТО) - фото №2

Шапки з тонкого трикотажу

Тонкі трикотажні шапки, що були популярні раніше, у 2023 році вважаються антитрендом. Вони виглядають неспівмірно в порівнянні з об'ємним зимовим одягом. Тонкий трикотаж також не надасть достатньої теплоти, тому варто звернути увагу на в'язані, хутряні або вовняні варіанти.

5 шапок, які вже вийшли з моди: не купуйте їх цього року! (ФОТО) - фото №3

Шапки з великими помпонами

Якщо ви не займаєтеся лижами, стилісти рекомендують обміняти цю шапку на мінімалістичну шапку-біні. Важливо, щоб матеріал був якісним — вовна, альпака, кашемір, а рядки повинні бути рівномірними за візерунком. Помпони краще залишити для дітей та підлітків.

5 шапок, які вже вийшли з моди: не купуйте їх цього року! (ФОТО) - фото №4

Смугасті шапки

Якщо ваша шапка має різнокольорові смужки — вона точно вийшла з моди у 2023 році. Якщо ви любите яскраві кольори, то оберіть  однотонну шапку в червоному, жовтому чи смарагдовому кольорі. А смужку залиште для светрів або шарфів.

5 шапок, які вже вийшли з моди: не купуйте їх цього року! (ФОТО) - фото №5
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, на що варто звернути увагу при виборі пуховика на зиму 2023/24. Ми зібрали наймодніші та найактуальніші моделі, які допоможуть стати іконою стилю.