Для справжніх зірок: модні образи на Новий рік з паєтками (ФОТО)

Модні тренди
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Новий рік 2024 все ближче! Якщо вам не хочеться відкладати підготовку до цього свята на останній момент, пропонуємо дізнатися, як красиво одягнутися на новорічну вечірку. Ефектні образи з паєтками, які перетворять вас на справжню зірку вечора, можна знайти далі в нашому матеріалі!

Популярність паєток, що помітно прославилися в попередніх сезонах, продовжує набирати обертів. Мерехтливі, різнокольорові лусочки знову захоплюють наш погляд та з'являються в колекціях українських дизайнерів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Перед Новим роком, де такі блискучі вбрання будуть мати розкішний вигляд, важливо дізнатися, як створити образ з паєтками, щоб він не тільки привертав увагу, а й виглядав стильно. По-перше, сміливо інтегруйте елементи з паєтками як у повсякденні, так і в урочисті вбрання: футболки, джинси, жакети, светри — все буде виглядати дуже вдало під блиском.

Коротенька сукня, вкрита блискучими паєтками — ідеальна концепція для новорічного образу. Якщо хочеться створити більш елегантний і жіночний образ на Новий рік 2024, варто віддати перевагу сукні або спідниці середньої довжини.

Для справжніх зірок: модні образи на Новий рік з паєтками (ФОТО) - фото №1
Для справжніх зірок: модні образи на Новий рік з паєтками (ФОТО) - фото №2

Не варто забувати про штани та блузи. Такий одяг, прикрашений паєтками, автоматично створює дуже цікавий і святковий образ на Новий рік.

Для справжніх зірок: модні образи на Новий рік з паєтками (ФОТО) - фото №10
Для справжніх зірок: модні образи на Новий рік з паєтками (ФОТО) - фото №11

Ну а щоб ваш новорічний образ з паєтками виглядав стильно і гармонійно, дотримуйтесь важливого правила — акцент повинен бути зосереджений саме на предметі з паєтками. Усі інші елементи вашого вбрання мають бути базовими, щоб створити ідеальний баланс.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про найкрасивіші образи на Новий рік 2024 у червоному кольорі. Такі вбрання точно сподобаються Дракону!