Смугасті, однотонні та дуже довгі: які шарфи в моді взимку 2023/2024 року (ФОТО)

Модні тренди
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Неможливо уявити зимовий гардероб без довгого шарфа, який стає стильним доповненням до наших образів. Цей аксесуар можна носити з пуховиком, дублянкою чи шубою, обмотавши його навколо шиї або залишивши звисати на плечах.

Модниці також використовують шарф як стильну заміну шапці, накидавши його на голову. Таким чином, варіантів стилізацій цього елемента існує безліч. Шарф став необхідною складовою найстильніших зимових образів, тому важливо знати, які кольори та моделі є актуальними цього сезону.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однотонні шарфи

Базовий однотонний шарф завжди залишається поза трендами. Цей виріб можна стилізувати різними способами, створюючи монохромні образи з верхнім одягом або комбінуючи його з іншими кольорами.

Смугасті, однотонні та дуже довгі: які шарфи в моді взимку 2023/2024 року (ФОТО) - фото №1
Смугасті, однотонні та дуже довгі: які шарфи в моді взимку 2023/2024 року (ФОТО) - фото №2

Кольорові шарфи

Яскравий шарф в зимовому гардеробі може додати цікавого акценту вашому образу. Ви можете вибрати яскравий варіант, щоб оживити стриманий образ, або створити оптимістичний настрій, поєднуючи його з кольоровим пуховиком чи головним убором.

Смугасті, однотонні та дуже довгі: які шарфи в моді взимку 2023/2024 року (ФОТО) - фото №6
Смугасті, однотонні та дуже довгі: які шарфи в моді взимку 2023/2024 року (ФОТО) - фото №7
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Смугасті та картаті шарфи

Шарф у клітинку чи смужку залишається завжди в моді. Класичні відтінки, такі як темно-синій, коричневий, бежевий тощо, додають шарму і стилю зимовому образу. А яскраві кольори зроблять ваше вбрання цікавішим.

Смугасті, однотонні та дуже довгі: які шарфи в моді взимку 2023/2024 року (ФОТО) - фото №10
Смугасті, однотонні та дуже довгі: які шарфи в моді взимку 2023/2024 року (ФОТО) - фото №11

Об'ємні шарфи

Взимку 2023-2024 в моді оверсайз шарфи. Об'ємні в'язані моделі виглядають дуже затишно та без особливих старань допомагають створити ефектний образ.

Смугасті, однотонні та дуже довгі: які шарфи в моді взимку 2023/2024 року (ФОТО) - фото №15
Смугасті, однотонні та дуже довгі: які шарфи в моді взимку 2023/2024 року (ФОТО) - фото №16

І ще одне правило, на яке варто постійно звертати увагу: шарф повинен бути довгим, дуже довгим. Про коротенькі моделі можете забути!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся,  яке взуття має бути в гардеробі кожної дівчини у холодну пору року. Ми розповіли про самі актуальні моделі 2023-2024 року.