Додадуть вашому образу родзинку! Модні головні убори на зиму, які ідеально поєднуються з пуховиками (ФОТО)

Модні тренди
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Пуховик слугує основою зимового гардероба, але не менш важливе значення має додавання аксесуарів. Застарілий головний убір, що вийшов з моди, легко може псувати стильний образ. Забудьте про шапки з помпонами та візерунками. А про те, які шапки в моді взимку 2023-2024 року, читайте в нашому матеріалі.

У гардеробі кожної модниці зазвичай знаходиться кілька шапок, однак, коли на дворі осінь чи зима, важливо обрати не лише ефектні, але й практичні головні убори, які забезпечать захист і тепло в будь-якій ситуації. Правильний вибір шапки має об'єднувати естетичний вигляд і функціональність, захищаючи голову від холоду, дощу та снігу. Як обрати ідеальну шапку, яка відповідає останнім трендам у світі моди осінь-зима 2023-2024? Розповідаємо далі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Бейсболка

Так-так, на піку популярності цієї зими бейсболка. Тепла температура дозволяє носити цей головний убір та вдало доповнювати ним зимові образи. Однак обирайте щільні кепки з котону, шкіри чи флісу, щоб не мерзнути. А ще візьміть до уваги, що в такому поєднанні краще не використовувати великі шарфи, адже вони будуть псувати загальну картину.

Додадуть вашому образу родзинку! Зимові головні убори 2023/24, які ідеально поєднуються з пуховиками (ФОТО) - фото №1
Додадуть вашому образу родзинку! Зимові головні убори 2023/24, які ідеально поєднуються з пуховиками (ФОТО) - фото №2

Біні

Шапка-біні — це, ймовірно, найкращий вибір для зими, оскільки вона ідеально пасує до будь-якого верхнього одягу, включаючи пуховик. Шарф можна підібрати такого ж кольору, як і головний убір, або взяти контрастний відтінок, створюючи акцент.

Додадуть вашому образу родзинку! Зимові головні убори 2023/24, які ідеально поєднуються з пуховиками (ФОТО) - фото №5
Додадуть вашому образу родзинку! Зимові головні убори 2023/24, які ідеально поєднуються з пуховиками (ФОТО) - фото №6

Панама

Це стильний і нестандартний вибір, який рідко зустрічається на вулицях. Панаму можна вибрати із флісу, плащової тканини, хутра, "баранчика" чи шкірозамінника. Такий головний убір ідеально захищає від холоду, а ще виглядає дуже ефектно.

Додадуть вашому образу родзинку! Зимові головні убори 2023/24, які ідеально поєднуються з пуховиками (ФОТО) - фото №9
Додадуть вашому образу родзинку! Зимові головні убори 2023/24, які ідеально поєднуються з пуховиками (ФОТО) - фото №10

Балаклава

Це не лише стильна, але й функціональна альтернатива звичним шапкам та шарфам. Цей аксесуар тримає в теплі голову і шию, а ще допомагає створити просто неймовірно стильний образ, який привертатиме до вас увагу.

Додадуть вашому образу родзинку! Зимові головні убори 2023/24, які ідеально поєднуються з пуховиками (ФОТО) - фото №14
Додадуть вашому образу родзинку! Зимові головні убори 2023/24, які ідеально поєднуються з пуховиками (ФОТО) - фото №15
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, на що варто звернути увагу при виборі  пуховика на зиму  2023/24. Ми зібрали наймодніші та найактуальніші моделі, які допоможуть стати іконою стилю.