Станьте королевою новорічної ночі! Стильні образи в зеленому кольорі на Новий рік 2024 (ФОТО)

Модні тренди
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Не знаєте, у чому зустрічати Новий рік 2024? Ми зібрали стильні образи, які допоможуть вам виглядати просто приголомшливо!

За східним календарем 2024 рік оголошено роком Зеленого Деревʼяного Дракона — символу міцності, енергії та сили. Попри те, що дракони вважаються досить небезпечними істотами, Дерев’яний Дракон відзначається гнучкістю та здатністю адаптуватися до різноманітних умов. Отже, відповідно до східних легенд, головним кольором святкового образу має бути зелений у всіх його відтінках. Однак традиційні чорний, срібний та золотий також сподобаються цьому звіру!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Господар року, Зелений Дерев’яний Дракон, завжди прагне бути в центрі уваги, тому важливо підібрати відповідний образ. Найважливішими елементами вашого вбрання повинні стати блискітки, пір’я, масивні прикраси та яскраві акценти.

Новий рік — це найяскравіше свято, тож не соромтеся вдягати довгі сукні, топи чи бра з великим пір’ям. Шик та блиск у новорічну ніч мають повне право бути вашими основними супутниками.

Нижче ви знайдете ефектні образи на Новий рік у зеленому кольорі. Дивіться, надихайтеся та зберігайте собі ці модні ідеї!

Станете королевою новорічної ночі! Стильні образи в зеленому кольорі на Новий рік 2024 (ФОТО) - фото №1
Станете королевою новорічної ночі! Стильні образи в зеленому кольорі на Новий рік 2024 (ФОТО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, що одягнути на Різдво . Ми зібрали стильні та красиві варіанти образів для свята.