Модні сукні для будь-якої події: стильні варіанти для цієї зими (ФОТО)

Модні тренди
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

У холодну пору хочеться одягтися максимально тепло і комфортно, щоб не замерзнути. Проте необов'язково забувати про стиль і красу та ховати мрії про сукню у далекий куточок.

Сезон осінь-зима 2023/2024 пропонує варіанти стильних, теплих і комфортних суконь, які можна одягнути як на роботу до офісу, так і на вишукану вечірку. Найкращі варіанти і можливості їх комбінування з верхнім одягом і взуттям, показала на своїй сторінці в Інстаграм стиліст Наталія Москаленко .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Модні сукні для будь-якої події: стильні варіанти для цієї зими (ФОТО) - фото №1

Стиліст продемонструвала 6 образів з зимовими сукнями, які підійдуть до гардероба у холодну пору. Їх можна чудово поєднати з різним взуттям, верхнім одягом. Також можна поекспериментувати з аксесуарами і підібрати колготки з малюнками чи блиском.

У холодний час потрібно надавати перевагу одягу з тепліших матеріалів, щоб не застудитися. А легкі сукні варто приберегти до весни і теплої погоди.

Модні сукні для будь-якої події: стильні варіанти для цієї зими (ФОТО) - фото №2

Сукні обирайте міді та максі, під які гарно пасуватимуть лакові ботфорти, черевики на зав'язках та коротке взуття. Комбінуйте з теплими колготами в тон плаття, чи іншими кольорами. Аксесуари підбирайте ретельно, обирайте прикраси видовженої форми, які візуально подовжуватимуть, адже в'язані сукні можуть збільшувати пропорції фігури.

Тепла фланелева міні сукня

Така сукня стилізуватиметься з верхнім одягом довжини міді чи максі. З взуття можна обрати ковбойські масивні черевики, чоботи труби, UGG. Доповніть аксесуарами, прикрасами і колготами яскравих кольорів.

Модні сукні для будь-якої події: стильні варіанти для цієї зими (ФОТО) - фото №3
Instagram.com/nata_moskalenko

В'язана сукня максі

Супер універсальний варіант. Верхній одяг підійде пальто, дублянка, пуховик середньої довжини та довжини максі. З взуття пасуватимуть ботильйони на підборах, грубі черевики на зав'язках та без.

Модні сукні для будь-якої події: стильні варіанти для цієї зими (ФОТО) - фото №4
Instagram.com/nata_moskalenko

Сукня міді з драпіровкою молочного кольору

Зверху одягайте шубу, пуховик, пальто, дублянку, Взуття не має бути коротким, краще, якщо заходитиме під поділ сукні. Прикраси подовженої форми, можна з камінням, щоб не загубилися на фоні сукні.

Модні сукні для будь-якої події: стильні варіанти для цієї зими (ФОТО) - фото №5
Instagram.com/nata_moskalenko
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сукня міді, або міні з контрастним коміром

З взуття - чоботи-труби або сокс-бутс з підборами або без них. Найкращий варіант верхнього одягу - пальто міді.

Модні сукні для будь-якої події: стильні варіанти для цієї зими (ФОТО) - фото №6
Instagram.com/nata_moskalenko

Шкіряна сукня міді без рукавів

Під низ можна одягнути водолазку. Поверх накинути пальто, дублянку міді та шубу середньої довжини. Під шкіру пасуватимуть грубі черевики, сокс-чоботи.

Модні сукні для будь-якої події: стильні варіанти для цієї зими (ФОТО) - фото №7
Instagram.com/nata_moskalenko

Сукня-светр об'ємна

З взуття найкраще підійдуть жокейські чоботи, грубі боти, UGG. З верхнього одягу обирайте пуховик, пальто міді, дублянку.

Модні сукні для будь-якої події: стильні варіанти для цієї зими (ФОТО) - фото №8
Instagram.com/nata_moskalenko
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Мати розкішний вигляд можливо за різних погодних умов. Доповнюйте свій образ вишуканими прикрасами, яскравим шарфом і стильною зимовою шапкою, підібраною під форму вашого обличчя.