Тренд для тих, кому набридли пуховики та пальта! Дублянка — наймодніший верхній одяг 2024 року (ФОТО)

Модні тренди
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Дублянки, як і сірий денім , не втрачають своєї актуальності серед образів головних модниць. Їх вже встигли назвати головним Instagram-трендом 2024 року. Тож, якщо ви хочете виглядати на всі 100%, дізнайтеся трішки більше про цей верхній одяг.

Нам вже встигли трішки набриднути шуби, пуховики та пальта, тож не дивно, що їм на заміну прийшов один не менш привабливий і дуже цікавий тренд — вкорочені дублянки. Вони не тільки мають стильний вигляд, а й вдало підкреслюють будь-який образ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Такі імениті бренди, як Victoria Beckham, Givenchy, Chloé показували дублянки у своїх колекціях осінь-зима 2024, натякаючи на це, що мода на них не згасне. Варіантів дублянок вдосталь — від різної довжини до різноманітних кольорів і типів овчини. Однак найпопулярнішими нині є короткі.

Популярність тренду на дублянки зростає в тому числі й через соціальні мережі. Модниці та блогери вже встигли продемонструвати різноманітні образи з дублянками, використовуючи їх як для повсякденних, так і для святкових вбрань.

Найчастіше дублянки поєднують з лосинами, джинсами, трикотажними чи шкіряними штанами. У ролі взуття краще за все підходять уггі, кросівки, черевики на грубій підошві та високі чоботи. Щоб зробити образ ще ефектнішим, можна додати шапку біні та шарф.

Тренд для тих, кому набридли пуховики та пальта! Дублянка — наймодніший верхній одяг 2024 року (ФОТО) - фото №1
Тренд для тих, кому набридли пуховики та пальта! Дублянка — наймодніший верхній одяг 2024 року (ФОТО) - фото №2

Якщо ви хочете стильно носити дублянку цього сезону, варто придивитися до модних образів стильних дівчат. Їх легко повторити, тому беріть до уваги!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про тренди, які будуть всюди у 2024 році. Список не так, щоб великий, але й не малий.