Улюблений комір з рюшами леді Ді або горгера знову у тренді 2024 (ФОТО)

Модні тренди
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Мода постійно дивує новими трендами і новинками. Але часто повертаються давно забуті речі і стають знову шалено популярними . Цьогоріч Chanel повторила кілька дизайнів у своєму показі S/S 24 Haute Couture, де у певних моделях повернулася маленька деталь, яку так любила леді Діана та носила її практично постійно.

Мова піде про горгеру - комір з рюшами, який надає одягу романтичності, а власнику - таємничості. У наш час він має стриманіший, практичніший і делікатніший вигляд, ніж у 16-17 столітті, коли його носили здебільшого представники вищого суспільства та арлекіни, розповідає harpersbazaar.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Улюблений комір з рюшами леді Ді або горгера знову у тренді 2024 (ФОТО) - фото №1
19-річна принцеса Діана. Фото: GETTY IMAGES

Показ Chanel відкрила Маргарет Куеллі у повністю білому вбранні з цим вишуканим, романтичним коміром. Протягом показу горгеру було помічено в інших моделях сорочок.

Улюблений комір з рюшами леді Ді або горгера знову у тренді 2024 (ФОТО) - фото №2
Фото: GETTY IMAGES

Відомою цю деталь одягу зробила принцеса Уельська. Це була найулюбленіша стилістична ознака суконь і сорочок, яку Леді Ді носила практично постійно.

Улюблений комір з рюшами леді Ді або горгера знову у тренді 2024 (ФОТО) - фото №2
Леді Ді обожнювала цю модну деталь. Фото: GETTY IMAGES

Шанель попередила, якщо ця деталь повернеться, то ми зможемо помітити це найближчим часом, у моделях весняних сорочок та суконь.

Улюблений комір з рюшами леді Ді або горгера знову у тренді 2024 (ФОТО) - фото №4
Фото: GETTY IMAGES
Улюблений комір з рюшами леді Ді або горгера знову у тренді 2024 (ФОТО) - фото №5
Фото: GETTY IMAGES

Горгера гарно пасуватиме у офісних варіантах та до неформальних лаконічних моделей. Якщо зробити цю деталь основною, вона додасть цікавого акценту і не відволікатиме від вбрання.

Улюблений комір з рюшами леді Ді або горгера знову у тренді 2024 (ФОТО) - фото №6
Фото: GETTY IMAGES
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про модні речі, які обов'язково варто придбати цієї весни . Це дозволить додати вашому образу виразності та оригінальності.

Всі фото: GETTY IMAGES