Білий колір і короткі шорти: модні тренди весни 2024

Модні тренди
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото жінка у білому  платті
Фото: leomirra

Які речі будуть модними цієї весни

Жінки втомилися від довгої зими та носіння важкого верхнього одягу, який здатний приховати красу і привабливість. Душа бажає свята, легких суконь , яскравих принтів і високих підборів.

Цієї весни леді будуть носити різноманітний одяг. Від яскравих кольорів до вишуканого офісного стилю. Сліпучо-білий колір переважатиме в одязі, взутті та аксесуарах, тому придивіться вже зараз до новинок одягу у білих відтінках та коротких шортів, пропонує glamourmagazine.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чисто білий одяг

Прозорі тканини мають шалену популярність не лише у моделей чи зірок на червоних доріжках. Жінка у прозорій білій сукні викликає асоціації з ангелом. Можна одягати біле на роботу, вечірку, вечерю чи побачення. Лише уникайте білого, якщо запрошені на весілля. 

Білі сукні помічені у: (LR) Coperni, Victoria Beckham & Acne Studios, а також у Valentino, Stella McCartney, Gabriel Hearst, Michael Kors, Prada, Dior, Christopher Esber, Ermanno Scervino та Christian Siriano.

На фото біла сукня
Фото: vovk.com
На фото жінка у білій сукні
Фото:natael.com.ua
На фото жінка у білій довгій сукні
Фото: mo-woman.com.ua
На фото жінка у білій сукні
Фото: shafa.ua

Короткі шорти

Мікрошорти, які нагадують трусики пережили справжній бум, після появи образів на подіумах. Відтоді всі, від Кендалл Дженнер до Бейонсе, приєдналися до вуличного стилю, щоб спробувати цей тренд. Чудово поєднувати їх з високими черевиками та білою сорочкою з довгими рукавами.

Шорти, які межують з трусиками помічені у: (LR) Isabel Marant, Alexander McQueen & Prada, а також у Gucci, Hermès, Mu Miu & Nina Ricci.

На фото модель в коротких шортах
Фото: vogue.ua
На фото дівчина в коротких джинсових шортах
Фото: lifestyle
На фото моделі в коротких шортах
Фото: glamourmagazine
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як можна підкреслити красу жінок з пишними формами . Які весняні треди вартують уваги для нестандартної фігури, яку потрібно підкреслювати, а не ховати.