Полонитимуть уяву на кожному кроці: модні принти весни 2024 року

Модні тренди
1 259
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Зображення жінки в сукні з горохами
Фото: jk-dress.com

Принти, які будуть наймоднішими цієї весни

Кожного сезону мода робить новий виток і дивує нас різними цікавим трендами. Одяг, стильні моделі взуття, аксесуари вражають різноманітністю вибору. Зовсім мало часу лишається до весни, тому треба підготуватися заздалегідь, щоб мати модний та стильний вигляд.

Весна готує нас до нових ідей, яскравих соковитих кольорів та різних картинок зображених на одязі. Про 5 наймодніших принтів, які очікують на модниць та повертають спогадами до ретростилю, розповідає vogue.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ретро і "горошинки"

Сукні у пастельних відтінках з гороховими принтами стануть модними. Також у тренді будуть крапки: розташовані на однаковій відстані, різного розміру та  в поєднанні чорного з білим. Такі варіанти зʼявилася в total look на подіумі Balmain.

Моделі на подіумі у вбранні  у горох
Фото: vogue.ua

Ефект негативу у квіткових принтах

Квітучі, приваблюють погляд та надзвичайно новаторські варіації пропущені через фільтр негативу, замість пастельних та рожевих відтінків. Півонії між червоним і чорним - разюче привабливо, бутони ванілі у флуоресцентно-зеленому відтінку - подив на межі захоплення, блакить незабудок на бежевому - цікаво до нестями.

Моделі на подіумі у вбранні з квітковим принтом
Фото: vogue.ua

Картатий принт

Історичні кольори натхненні природою поєднані пастельно-фіолетовим, масляно-жовтим, персиково-рожевим кольором. Тепер ми споглядатимемо його не лише на плащах та вовняних спідницях, а й на легких сукнях, костюмах та офісних сорочках.

Різні варіанти картатих принтів
Фото: vogue.ua

Хижий леопард

Такі принти у новому сезоні не залишать байдужими прихильників мінімалізму та максималістів. У сучасних формах одягу та флуоресцентних кольорах принти сприйматимуться стилістичною новинкою. Оновіть гардероб сумкою-хобо, джинсових куртках чи шортах або сорочках і пальто.

Моделі одягу з леопардовими принтами
Фото: vogue.ua

Смугастий принт

Тонкі розмиті смуги будуть найпопулярнішими у весняних моделях одягу. 

Щоб ближче познайомитися з цим принтом, завітайте до типового офісу 1990-х: він з’являється на сорочках, костюмах та зухвалих краватках,
підсумовує видання.
Жінки в одязі з тонкими смужками
Фото: vogue.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Перед тим, як вирушити на шопінг, проведіть ревізію свого гардероба та занотуйте речі, яких вам не вистачає. А у верхньому одязі придивіться до наймодніших кольорів пальто, які полонитимуть серця цієї весни.