Модний весняний одяг 2024: два варіанти, на які варто звернути увагу (ФОТО)

Модні тренди
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото бомбер з замші
Фото: lecharmie.com

Колекція весняного верхнього одягу на якій варто звернути увагу

Український бренд Lé Charmie створює не просто одяг, щоб прикрити тіло, а справжні враження, які надихають та підкреслюють власну індивідуальність. Для виробництва використовуються лише натуральні якісні тканини, а колекції не втрачають актуальності протягом кількох сезонів.

Нова колекція одягу від Lé Charmie це чуттєва витонченість та елегантність з легкою таємницею. З такими варіантами можливо створити чудовий капсульний гардероб, кожен з елементів буде гарно поєднуватися між собою та створюватиме ефектний образ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Жакет Lé Soirée. Приталений жакет з відкритою спиною створений з італійської напівшерсті. Доступний у білому та чорному кольорі. Дуже витончений, елегантний та жіночний.

На фото жакет з відкритою спиною
Фото: lecharmie.com

Бомбер lé Suede. З акцентом на плечах, адже деталі мають значення. Виконаний з цупкої італійської екозамші у кольорі шоколад. У цьому сезоні максимально актуальний, адже зараз замша у тренді.

На фото бомбер з замші
Фото: lecharmie.com
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про цікаві поєднання кольорів в одязі, які здатні додати елегантності та стилю. Найкращі рекомендації від дизайнера Андре Тана.