Любов до Києва через одяг з символікою: Kyiv's birthday з українськими брендами

Модні тренди
554
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото прикраси з символікою Києва
Фото: instagram.com KOLOMATSKA

Українські бренди підкреслюють свою любов та захоплення Києвом через створені речі з символікою

Українські бренди вміють гарно показати свою величезну любов до Києва. Вони створюють неймовірний одяг, прикраси та аксесуари з символікою, яку точно захоче придбати для себе чи у подарунок кожен українець.

До дня народження Києва m arieclaire підготував цікаву добірку одягу з символікою міста, де кожен зможе підібрати для себе особливу річ. Це чудова можливість наочно продемонструвати свою невичерпну любов та щире захоплення улюбленим містом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

cultoni

Головний персонаж дропу - каштани. Принт у рожево-зелених тонах став прикрасою для двох костюмів. Також до колекції додані шкарпетки з різними варіантами каштанових візерунків. Дві нові літні футболки - “Каштани” і “Неоготика”.

На фото рожевий костюм
Фото: cultoni.com
На фото біла футболка з написом Київ
Фото: cultoni.com
На фото футболка київський каштан
Фото: cultoni.com

SupportbyPoustovit 

Біла сорочка з принтом "ЛІВІ ПРАВІ БЕРЕГИ ТА ЛИСТ КАШТАНА"

Міст - це не тільки споруда,що допомогає перетнути річку. Для нас, киян та українців - це символ звʼязку та обʼєднання, це створення звʼязків між людьми для обміну думками, досвідом і пристрастями.

KOLOMATSKA

Присвятою рідному Києву стала й колекція бренду Kolomatska, що отримала символічну назву — “вДома”. До лінійки увійшли каблучки, сережки й кольє, в основі яких двосторонні медальйони з листям каштана з одного боку та назва міста англійською, проте з особливою літерою — “Ї”, — з другого.

W8LESS

Минулого року до Дня народження Києва бренд презентував два варіанти футболок: оверсайз в чорному та білому кольорах. Лист каштана - унікальний дизайн, який був втілений завдяки відцифруванню листочка каштану, котрий росте біля шоу-руму, на Гончара, 88 та переданий на тканину вишивкою.  Цього року закохані в Київ можуть також обрати лімітований бавовняний шопер, принтований з обох боків.

На фото біла футболка з каштаном
Фото: marieclaire

Vyshyta

До свята у бренду Vyshyta зʼявилося дві унісекс сорочки, присвячені Києву та наповнені його символами: Сорочка-печворк “Києве мій”, та сорочка з коротким рукавом “Із Києвом у серці” з яскравим орнаментом з каштанів. 

Jewelry Lab

Ювелірний бренд Jewelry Lab випустив лінійку прикрас “Київські каштани”, де саме каштани стали золотими сережками, неймовірно красивими каблучками й чудовими підвісками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми пропонували поглянути на чудову колекцію сонячних окулярів від українського бренду. Це справжні витвори краси з цінної деревини.