Які принти зараз в тренді: ТОП-5 від української дизайнерки (ФОТО, ВІДЕО)

Модні тренди
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Які принти в моді влітку 2024 року: 5 головних трендів від стиліста з фото та відео прикладами
Модний принт літа 2024. Фото: instagram.com/viki_style__shop/

Кожна знайде собі щось до смаку!

За вікном літо, а ви досі не оновили свій гардероб? Даремно! Саме час цим зайнятися 😍

А щоб ваші обновки були не просто красивими, а ще й стильними, радимо звернути увагу на поради української стилістки Вікторії Виговської. Експертка розповіла, які принти будуть у моді влітку 2024 року і на чому варто акцентувати свою увагу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Далі розбираємо кожен принт по окремості 👇

1️⃣ Ретро горох

Цей класичний принт знову повернувся у моду! Вбрання з горошком - це не про одяг, це про ваш настрій! Такий візерунок дає відчуття легкої ностальгії та щирої радості. Невеликі чорно-білі горошинки, які ніби розсипані по всій сукні, топу або ж спідниці, створюють грайливий та водночас дуже елегантний образ, який гідно підкреслить вашу індивідуальність.

Найкрутіше цей принт виглядає у чорно-білому варіанті, зазначає стилістка.

2️⃣ Квіти в ефекті негативу

Як зауважує стилістка, негативний квітковий принт - це гра контрастів та світла. Він додає глибини та динамічності образу, роблячи його справді неповторним! 🌸

Щоб гармонійно вписати цей тренд у свій гардероб, рекомендується поєднувати речі з таким принтом із монохромними елементами одягу. Наприклад, прекрасно виглядатимуть шорти або спідниця з квітковим принтом та білий або чорний верх. А додати родзинку вашому образу легко за допомогою взуття та аксесуарів.

✅ Ось ще декілька ідей для крутих образів:

  • Сукня з квітковим принтом + білі кеди

  • Чорні штани + топ з квітковим принтом + яскраві туфлі чи босоніжки

  • Джинсова куртка + футболка з квітковим принтом + біла спідниця

  • Шорти з квітковим принтом + чорна сорочка + капелюх

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

3️⃣ Картатий візерунок

Йдеться про візерунок, створений з геометричних фігур. Насправді він завжди в моді, але влітку 2024-го особливо актуальними є великі клітинки та яскраві кольори. На сьогодні цей принт з'являється не тільки на сорочках та плащах, але й на сукнях, корсетах та спідницях.

4️⃣ Леопард

Леопардовий принт додає образу зухвалості та елегантності. Жакет, сукня, взуття, пасок або сумка з леопардовим принтом - це завжди модно та яскраво!

До речі, поєднувати “леопард” з іншими речами досить просто, тому вперед — до нових яскравих образів! 😍

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

5️⃣ Смужка

Цього літа стилістка рекомендує обирати одяг у тонку смужку, адже її можна використовувати як у класичних, так і в більш сучасних образах.

Смужка має прекрасний вигляд і на сорочках, і на ділових костюмах, і на штанах, блузках, сукнях та навіть взутті! 😉 Проте важливо не перестаратися з кількістю: якщо обрали один з елементів гардероба в смужку, інші речі повинні бути однотонними, інакше це виглядатиме дещо комічно.

Раніше ми розповідали, що в моду повертається стиль нульових. Все, що вам треба знати про тренд Y2K, знайдете тут!