Стилізуйте по-новому: 5 способів носити шорти кожного дня

Модні тренди
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Поєднання шортів з речами
Стилізація шортів влітку. Фото:pixabay.com

Влітку хочеться одягнути мінімум речей, щоб не страждати від спеки

У спекотну погоду потрібно носити одяг з натуральних тканин і обирати речі, які не тиснуть. Шорти лишаються одними з найулюбленіших речей гардероба та присутні у стилізації образів кожної жінки.

Найкращі образи, як носити шорти влітку та з чим комбінувати, пропонує apostrophe. Чудові варіанти допоможуть вам почуватися комфортно і виділитися з натовпу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Шорти+лляна сорочка+плетена сумка

Варто обирати одяг у світлих відтінках, щоб не відчувати спеки. Подовжені шорти з необробленим краєм мають стильний вигляд, додайте лляну сорочку у бежевому чи молочному кольорі, босоніжки на невеликому підборі та плетеною сумкою з натуральних матеріалів, які надзвичайно модні у цьому сезоні.

Поєднання шортів з речами
Стилізація шортів влітку. Фото: instagram.com/slipintostyle

Піджак + шорти + шльопанці

Чорний завжди в моді. Обирайте шорти на поясі чи резинці та доповніть стильним топом, футболкою чи майкою світлого кольору, сумкою невеликого розміру та босоніжками без підборів чи шльопанцями.

Поєднання шортів з речами
Стилізація шортів влітку.Фото: instagram.com/aidabadji_

Біла сорочка + рвані джинсові шорти + сандалі

Джинсові шорти це завжди чудовий та актуальний варіант. А щоб виділитися з натовпу можна обрати речі з потертостями, декором чи дірками. До таких шортів пасуватиме білий верх та босоніжки з тоненькими ремінцями.

Поєднання шортів з речами
Стилізація шортів влітку. Фото: instagram.com/chiarasatelier

Піджак з льону+шорти+балетки

Ви матимете стильний вигляд і не відчуєте спеки, якщо оберете лляний костюм з піджака та бермудів. Доповніть легкими прозорими чорними балетками та габаритною сумкою.

Поєднання шортів з речами
Стилізація шортів влітку. Фото: instagram.com/deborabrosa

Шорти-боксери+балетки+кардиган

Такий варіант можна обирати для носіння на кожен день. Шорти у піжамному стилі чудово поєднуються з білою футболкою, кардиганом з легких тканин і балетками. Не забудьте додати перчику стильними окулярами і сумкою-бананкою або шопером.

Поєднання шортів з речами
Стилізація шортів влітку. Фото: instagram.com/kimturkington_
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми пропонували придивитися до наймодніших моделей плетених сумок . Які варіанти на піку популярності цього літа, розповідаємо у матеріалі.