Китайський гороскоп на 2024 рік: кому пощастить із Драконом, і як мине рік для кожного знака Зодіаку

Гороскоп на рік
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Новий 2024 рік за східним гороскопом — рік Зеленого Дерев'яного Дракона. Він є символом мудрості та розкоші. Раніше ми писали, що несе за собою Білий Місяць , а тепер розкажемо, що чекати кожному знаку Зодіаку в прийдешньому році.

Східний гороскоп має 12 знаків Зодіаку. Вони різні як за характером, так і за енергетикою. Дракон — примхливий та чутливий, і є знаки, з яким він у конфлікті. Водночас є такі, кому неабияк пощастить у так званій дружбі з головним символом 2024 року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щур

У 2024 році Щурів чекають зміни в особистому життя. Ті, хто без пари, переоцінять свою поведінку і почнуть стосунки. Ті ж, хто знайшов свою половинку, будуть готові узаконити шлюб.

Бик

Новий рік принесе Бикам гроші та визнання. Ваша праця буде високо оцінена. Попіклуйтеся про своє здоров'я і гарний настрій.

Китайський гороскоп на 2024 рік: кому пощастить із Драконом, і як мине рік для кожного знака Зодіаку - фото №1

Тигр

Якщо вам запропонують новий проект, зверніть увагу на його тематику. Ймовірно, ви знайдете власний ресурс саме завдяки цій новій справі. Керуйтеся своїми почуттями ат емоціями. Вони підкажуть, як правильно діяти.

Кролик

У Новому році можливі проблеми на роботі. Головна причина полягає в тому, що це абсолютно не та сфера діяльності, яка вам потірбна. Подумайте про зміну професії. Якщо ви будете займатися своїм хобі, то матимете і задоволення, і гроші.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дракон

Символ року проведе “своїх” драконів крізь усі проблеми. Ви не відчуєте, що 2024 рік — високосний. Для вас буде світити зелене світло в усіх починаннях.

Китайський гороскоп на 2024 рік: кому пощастить із Драконом, і як мине рік для кожного знака Зодіаку - фото №2

Змія

Мудрість, терпіння та старанність подарують Зміям у 2024 році досягнення мрій та успіх у бізнесі. Вам буде щастити в фінансах та стосунках. А ще ваш авторитет зашкалюватиме.

Кінь

У 2024 році вас помітить керівництво. Ймовірне підвищення по кар'єрній сходинці. А ще ви отримаєте цікаві пропозиції щодо вигідної співпраці. Не упустіть свій шанс.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Коза

У Новому році ви можете попастися на неправдиву інформацію, підроблені документи або втрату коштів. Будьте обережними, не довіряйте незнайомцям і нічого не підписуйте.

Китайський гороскоп на 2024 рік: кому пощастить із Драконом, і як мине рік для кожного знака Зодіаку - фото №3

Мавпа

Аби досягнути своєї мети в 2024 році, потрібно добряче попрацювати. Успішний результат вимагатиме відмовитися від відпочинку та купівлі різних забаганок. Якщо у році Дракона вам не вдасться зробити те, що ви хочете, не опускайте руки — перемога буде у 2025.

Півень

У Новому році є загроза втратити лідерства та авторитет. Менше говоріть та хизуйтеся тим, що маєте. Більше працюйте і займіться самовдосконаленням. Астрологи радять знайти нове хобі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Собака

Чи буде 2024 рік успішним, залежить лише від вас. Якщо ваші будні будуть проходити у сварках, негативних емоціях, поганому настрої, тоді варто чекати неприємностей. Від вас “тікатимуть” і гроші, і близькі для серця люди.

Китайський гороскоп на 2024 рік: кому пощастить із Драконом, і як мине рік для кожного знака Зодіаку - фото №4

Свиня

Присвятіть 2024 рік самореалізації та самовдосконаленням. Займіться своїм здоров'ям. Аби мати успіх в роботі чи бізнесі, подорожуйте і знайомтеся з новими людьми.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що не можна робити у 2024 році. Астрологи розповіли, чому в період високосного року можна потерпіти невдач і накликати на себе біду.

Фото: Pinterest