Розпочався період Білого Місяця: що він означає та коли закінчиться

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Астрологи виділили унікальний період і назвали його часом Селени. Це — дні, які проходять під покровительством Білого Місяця. Раніше ми писали, що таке Чорний Місяць, а тепер розкажемо, чи пересічеться він із Білим.

Ліліт і Селена будуть активні одночасно. Це — складний, але водночас корисний для людства період швидкісної здачі кармічних уроків. Всесвіт буде захищати всіх, хто старається виправити свої помилки, не обманює та не порушує закони.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Селена є умовною найближчою до Землі точкою, яка розташована на орбіті Місяця. Здавна різні народи світу пов'язують її з захистом ангелів-охоронців. Білий Місяць любить цінності та чесноти, наповнює людей світлом, добром та енергією споглядання.

Час Селени починається 15 листопада 2023 року та триватиме до 14 червня 2024. У грудні дія Білого Місяця створить добру та гармонійну енергетику. Люди будуть наділені покращенням життя та гармонією.

Водночас в активній фазі — Чорний Місяць, який ще називають Ліліт. Його дія почалася 3 жовтня 2023 року і завершиться 29 червня 2024 року об 11:20 за київським часом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, що несе за собою портал кармічних завдань, який відкрив Ліліт. Астрологи розповіли, як успішно вийти на новий енергетичний рівень, скориставшися ресурсами Чорного Місяця.

Фото: Pinterest