Гороскоп на 2024 рік. Мудрий, сильний та багатий Дракон — що він принесе Україні

Гороскоп на рік
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Новий 2024 рік буде проходити під знаком Дракона за східним гороскопом. Китайці вірять, що це — період відновлення справедливості, духовний та економічний ріст, а ще — сильний захист. Раніше ми писали про головну стихію Нового року, а тепер розкажемо, що принесе українцям Дракон.

Дракон — це містична тварина, яка не любить заздрощі, брехню, жорстокість і ледарство. Дракони самодостатні, мудрі, справедливі та заможні. Відповідно, вони обирають для себе фаворитів згідно зі своїми чеснотами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Україні буде щастити у рік Дракона, оскільки нація захищається від несправедливості, фашизму та жорстокості. Дракон дарує силу, перемогу та захист усім, хто стоїть на обороні та береже мирне небо дітей і жінок.

Дерев'яний Дракон не боїться труднощів. Чим більше проблем, тим більше сили він додасть людині для успішного подолання негараздів. Особливо, якщо людина буде чесною та милосердною попри всі біди. Якщо ж такого не буде, Дракон накаже.

Езотерики радять у Новому 2024 році чим більше присвятити часу саморозвитку, духовному зростанню, миритися із людьми та займатися благодійністю. Попри те, що рік — високосний, Дракон сам буде регулювати, кому пощастить, а хто відчує всі бумеранги.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку отримають найщасливіші новини на початку Нового 2024 року. Астрологи назвали щасливчиків, які не відчують, що прийдешній рік — високосний.