Гороскоп для Лева на 2024 рік: чи будуть дива, і коли їх чекати у Новому році

Гороскоп на рік
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Новий рік буде високосним. Проте не для всіх цей період відзначиться складнощами і втратою коштів. Раніше ми писали, що чекати у 2024 році Тельцям, а тепер розкажемо, чи буде щастити Левам.

На початку 2024 року Леви відчують полегшення. Зірки та планети будуть сприяти здійсненню планів. Люди, народжені під цим знаком Зодіаку, вийдуть на білу смугу життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Середину року бажано присвятити сім'ї або стосункам, якщо ви досі не в шлюбі. Приділяйте більше часу одне одному, робіть романтичні сюрпризи та більше гуляйте просто неба.

Що стосується кар'єри, то у цій сфері змін не буде. Тримайтеся тієї роботи, яку маєте. Не робіть кардинальних кроків у високосному році. Водночас, якщо у вас власний бізнес, приймати важливі рішення і починати нові додаткові проекти — можна.

У кінці року перегляньте коло своїх друзів. Час припинити спілкування із тими, хто з вами заради вигоди. Не позичайте нікому гроші, навіть якщо проситимуть рідні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що принесе рік Дракона для українців. Езотерики розповіли, які риси характеру любить головна тварина 2024 року.

Фото: Pinterest