Сумісність із Драконом: яким знакам Зодіаку пощастить у 2024 році

Гороскоп на рік
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Новий рік Дракона є специфічним, адже символ року дуже категоричний до певних рис характеру. У Дракона немає сірого чи кольорових відтінків — він бачить дії людей або в чорному, або в білому. Раніше ми писали, в який колір нарядити ялинку кожному знаку Зодіаку, а тепер розкажемо, кому пощастить у 2024 році.

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які мають пріоритети і моральні цінності, схожі із Драконом. Ці люди стануть фаворитами і їм буде неабияк щастити у Новому році.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Телець

Тельці дуже працьовиті, ніколи не кидають слів на вітер і завжди захищають правду. Такі цінності поважає головна тварина року — Дракон.

Діва

Діва чесна і добра. Такі якості для цього знаку Зодіаку — принципові. Упродовж року у Дів можуть бути негаразди, проте вони впораються з усім на відмінно завдяки своїй чуйності.

Терези

Терези вірні та справедливі. Вони цінують сімейний затишук, кохану половинку і люблять дітей. Якщо щось іде не по чесному, Терези — одні з перший стануть на захист правди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Скорпіон

Скорпіони ненавидять ледачих і завжди працюють, не покладаючи рук. Дракон так само. Скорпіони не люблять біжутерію та дешеві дрібнички. Це ж стосується і головної тварини року.

Раніше ми писали про колір та стихію Нового 2024 року. Езотерики розповіли, які відтінки любить Дракон, а які для нього асоціюються із вогнем і дратують.