Засмічення раковини більше не проблема! Геніальний лайфхак із використанням 2 підручних інгредієнтів

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Засмічення у раковині може стати причиною неприємного запаху на кухні. Та й дивитися на раковину повну бруду - приємного мало. Але прибрати невеличке засмічення ми можемо власними силами.

Для цього не обов'язково купувати дорогі хімічні спеціальні засоби для труб, адже можна приготувати його власними руками.Якщо для виклику сантехніка немає часу або можливості, то за допомогою двох засобів, які завжди знайдуться у будинку ви легко можете справитися з проблемою, розповідає pixelinform .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спосіб №1

Беремо оцет та харчову соду. Як відомо, оцет знезаражує, а сода відмінно справляється з неприємними запахами. Інгредієнти відміряємо у рівних пропорціях. Спочатку у зливний отвір обережно виливаємо оцет, а тоді засипаємо соду. Отвір краще закрити ганчіркою. Лишимо суміш працювати на 20-25 хв. Тоді до зливу заливаємо чисту воду у великій кількості.

Засмічення раковини більше не проблема! Геніальний лайфхак із використанням 2 підручних інгрідієнтів - фото №1

Спосіб №2

Харчову соду та кухонну сіль у рівних об'ємах розчиняємо в склянці теплої води. Отриману суміш вилити у раковину та зачекати 15 хвилин. Тоді промити проточною водою.

Спосіб №3

Змішуємо сіль, оцет та соду в однаковій кількості з теплою водою. Розмішуємо і виливаємо в отвір раковини. Стік закриваємо губкою, або ганчіркою та чекаємо 5-8 хвилин. Далі промиваємо чистою водою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Такі прості способи допоможуть прибрати незначне забруднення. Проте, якщо вони не допомагають - варто потурбуватися про виклик майстра.