Позбутися складок на взутті - просто! Лайфхак, який допоможе швидко розправити заломи на шкірі

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Іноді на взутті, яке нещодавно придбали, починають з'являтися заломи і складки. Шкіряне взуття втрачає зовнішній вигляд і носити його далі не виникає бажання. Чистка за допомогою різних засобів не дає бажаного ефекту.

Що робити, якщо залом це єдиний дефект, який псує вигляд. Проте не поспішайте викидати пару у смітник, адже існує перевірений спосіб, який здатний все врятувати, повідомляє ukr.media

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважте, що цей лайфхак діє лише на взутті з натуральної шкіри, тому що властивості поліуретану і штучної шкіри мають свої відмінності.

Що робити?

1. Всередину взуття помістіть старі шкарпетки або звичайну ганчірку так, щоб черевик добре тримав форму, не проминався і був повністю заповнений.

2. Змочіть водою невеликий чистий рушник (без малюнків і наклейок), складіть його і помістіть на ту частину черевика зверху, де потрібно прибрати заломи і складки.

3. Праскою 5-7 хвилин пропрасовуйте вологий рушник.

Якщо все зробити правильно, то ефект буде помітний відразу. Але дотримуйтеся інструкції, інакше ризикуєте остаточно зіпсувати улюблене взуття без можливості все виправити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
@_lifhaki_ Моё #1видео . 100 проц не залетит в #рекомендации лайфхак, как удалить складки на кроссах #хочуврек ♬ оригинальный звук - #Лайфхаки от Насти ❤

Тепер ви знаєте як розв'язувати проблему з заломами на взутті. Також, не забувайте добре сушити взуття , якщо потрапили під дощ чи вступили до калюжі.