Киньте губку для посуду в барабан пральної машини та забудьте про одну надокучливу проблему: незвичайний лайфхак

Лайфхаки
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Якщо ви помістите губку для миття посуду в пральну машину, то зможете розв'язати одну набридливу проблему, яку не вдається подолати звичайним пранням. Для чого ж це робити? Розповідаємо в нашому матеріалі!

Експерти рекомендують використовувати цей спосіб, особливо якщо у вас є домашні улюбленці. Для чого ж класти губку для миття посуду в пральну машину? Читайте ниже.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Виявляється, що губка допоможе позбутися шерсті, яка прилипає до вашого одягу. Найбільш ефективною для цієї мети буде звичайна нова губка для миття посуду. В абразивній стороні такої губки не буде зносу, що дозволить зібрати більше шерсті, сміття, ворсинок та інших дрібних фрагментів, які не тільки залишаються після прання на одязі, а й можуть потрапити в труби та викликати доволі серйозні проблеми.

Після циклу прання волоски залишаються прикріпленими до губки, особливо на абразивній стороні. Тож просто покладіть губку в барабан пральної машини, коли запускаєте цикл прання.

Фахівці також зазначають, що краще використовувати текстуровані губки для душу, оскільки вони більш ефективно збирають забруднення. А якщо ви будете прати делікатні тканини, то рекомендується відрізати абразивну частинку, яка може пошкодити тканину улюблених речей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дотримуючись цих простих правил, легко зберігати одяг чистим і чистоту побутової техніки. Також дізнайтеся, які три продукти можуть замінити кондиціонер для білизни .