Тільки не це! Що робити, коли електризується одяг. Лайфхак

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

У холодний період одяг під час носіння може електризуватися. Це може викликати дискомфорт і неприємні відчуття. Наелектризована тканина може зіпсувати зовнішній вигляд речі і відчутно погіршити настрій.

Розв'язати цю розповсюджену проблему можна за допомогою простих засобів. Як зробити це легко і ефективно, розповідає prostoway .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Найбільш розповсюджений спосіб - це налити у пляшку воду і додати краплю кондиціонера. Цим розчином необхідно збризнути річ, але спочатку її необхідно вивернути. Результат дієвий протягом кількох годин.

Також є хороший спосіб, яким користуються досвідчені господині. При кожному пранні речей потрібно додавати соду і прати на низьких оборотах.

  • Сушити одяг найкраще на свіжому повітрі, це запобігає електризації.

  • Після звичайного прання речі варто обполіскувати у суміші з 10 літрів води та чайної ложки лимонної кислоти.

  • Розвішуйте свій одяг на металевих вішаках, метал добре усуває статичну електрику. Тоді ваші речі не будуть "іскритися".

  • Жінки знають, що часто сукня або спідниця «прилипають» до колготок. Щоб запобігти цьому, потрібно провести шматком твердого мила по колготках чи внутрішній стороні речі.

  • «Розрядити» наелектризоване плаття допоможе ходьба босоніж.

  • Профілактичними засобами у боротьбі з «електризацією» одягу є збільшення вологості у приміщенні, тоді  речі, які зазвичай електризуються, не будуть «іскрити».

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ці поради допоможуть вам залишатися на висоті і завжди мати гарний вигляд. Чим можна замінити пральний порошок при пранні речей, ми розповідали раніше.