Стануть біліші білого: як відіпрати чорноту "підошви" шкарпеток

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

А ви знали, що багато людей взагалі не пере білі шкарпетки, вважаючи це завдання - неможливої складності. Проте досвідчені господині знають, як зробити білі шкарпетки чистими за допомогою простих способів.

Часом достатньо просто пройтися по килиму босоніж, щоб нова пара втратила свою ідеальну білизну. Відіпрати стійкі забруднення і повернути чистоту на "підошвах" шкарпеток допоможе метод мами Дженни, яким вона поділилася у   TikTok, інформує Express.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Стануть біліші білого: як відіпрати чорноту "підошви" шкарпеток - фото №1

Зараз у продажі є величезний вибір засобів для прання на різний гаманець, проте Дженна радить використовувати для свого способу повернути шкарпеткам білизну, недорогий відбілювач у рідкому або порошкоподібному вигляді.

Молода мама для демонстрації способу використовує кухонну мийку, але краще скористатися пластиковою мискою, у яку потрібно налити гарячу воду і додати відбілювач. Залишити речі у розчині на всю ніч, а зранку покласти їх до пральної машинки. Головний трюк - це ввімкнути машинку на режим швидкого віджиму. Результат вас приємно здивує.

Одна з її підписниць поділилася власним способом, який подібний на спосіб Дженни, проте є незначні відмінності.Вона використовує 1 таблетку для посудомийних машин, харчову соду і пральний засіб. Лише залишити речі відмокати у засобі потрібно на добу. Це спосіб підходить для білих і світлих речей та повертає їм ідеальну чистоту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо вам терміново потрібно випрати свої речі, а пральний порошок закінчився- не хвилюйтеся. Ми розповідали, чим можна замінити його і які домашні засоби врятують ситуацію.