ТОП-5 хитрощів для комфортного носіння: як зробити, щоб взуття не натирало ноги

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Ви придбали чудове взуття , яке вам надзвичайно подобається. У магазині воно сиділо ідеально, ви ретельно приміряли і обдивилися з усіх боків, але після першого разу прогулянки воно страшенно намуляло ваші ніжки.

 Постає питання: заклеїти пластиром і мучитися, взуваючи далі чи залишити у глибині гардероба і жалкувати про витрачені кошти. Важливими порадами, щоб завжди отримувати задоволення від обновки, поділиться moyezdorovya .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  1. Якщо взуття трохи затісне і ви не можете його носити, спробуйте спосіб з льодом. Наповніть пакет льодом і покладіть його у взуття. Далі поставте пару в морозильну камеру на 2-3 дні. Замерзнувши, вода розтягне взуття і ви зможете носити його без  дискомфорту.

  2. У взутті з відкритим передом або туфлях на підборах стопа пітніє і може ковзати, що неодмінно призведе до натирання. Можна скористатися лаком для волосся. Злегка збризніть середину лаком, але не занадто, щоб устілка не була мокрою.

  3. Буває, що з часом взуття розтягується і стає завеликим. Носите не зручно, але ситуацію врятує додаткова устілка, яку можна придбати у магазинах, або виготовити з картону самостійно.

  4. Якщо натирає задник чи взуття твердувате спробуйте пом'якшити його феном. Вдягніть пару шкарпеток, взуйтеся і направте повітря з фену на ноги. Тримайте протягом 5-10 хвилин.

  5. Перед взуванням змастіть шкіру стоп вазеліном. Це пом'якшить і допоможе запобігати натиранню.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ваше взуття отримає додатковий шанс на використання, а ви насолоджуватиметеся покупкою без зайвих неприємних відчуттів. Також зараз є можливість придбати спеціальні силіконові вставки, які роблять носіння ще комфортнішим.