Як ключ, натертий крейдою, спростить вам життя? Мало хто знає про цей геніальний трюк!

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Звичайно, якщо ви зламали у замку ключ, то цей спосіб вам вже не допоможе. Але він вирішить інші дрібні негаразди, такі як: ключ провертається у замковій щілині і не чіпляється за механізм або просто злегка деформувався і не дає можливості відкрити двері.

У таких випадках допоможе звичайний шматочок крейди. Як за її допомогою можна обійтися без допомоги майстра і не купувати новий замок, розповідає noviydoctor .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Як ключ, натертий крейдою, спростить вам життя? Мало хто знає про цей геніальний трюк! - фото №1

Механізм замка - не дешеве задоволення. Тому люди не заощаджують на ньому, щоб бути впевненими у своїй безпеці. Але іноді трапляється ситуація, що ви не можете потрапити до будинку через те, що ключ не хоче повертатися у шпарині або ж просто прокручується безліч разів.

Тут можна скористатися цікавою порадою і спробувати трюк з шкільною крейдою, адже бувають ситуації, що викликати майстра просто неможливо, а у приміщення потрапити необхідно.

Візьміть шматок крейди і добре натріть ключ з обох сторін. Крейда може бути будь-якого кольору, це непринципово. Крихти крейди допоможуть краще взаємодіяти ключу з внутрішнім механізмом, він не прокручуватиметься і ви зможете відімкнути двері.Щоб підсилити ефект можна додатково змастити і замкову щілину.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо це не допомагає, тоді доведеться викликати майстра. Раніше ми розповідали, для чого в побуті може знадобитися звичайна крейда . Ці поради допоможуть вам спростити життя.