Довге очікування на морозі - більше не проблема: вчимося правильно утеплятися

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Бувають моменти, коли людина змушена довгий час проводити на вулиці у холодну погоду . Мороз і пронизливий  вітер не дають змоги зігрітися і здається, що тепло вже не буде ніколи.

Люди багатьох  професій часто знаходяться у таких умовах, тому потрібно знати, як не замерзнути. Якими способами можна зігрітися, якщо знаходишся не у приміщенні, поділиться segodnya .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Довге очікування на морозі - більше не проблема: вчимося правильно утеплятися - фото №1

Якщо не виходити з дому до весни для вас не варіант, то варто знати, як правильно утеплитися на прогулянку чи при виході з дому. Багато людей користуються термобілизною, одягають підштанці і теплий жилет під верхній одяг.

Мандрівник-екстремал і полярник розповідає, що одяг має бути багатошаровий. В ідеалі він має складатися з 3-4 шарів, перший і другий з яких - дихаючий. Термобілизна, теплий светр і верхній одяг. Також не можна економити на взутті. Якісне, натуральне, не тісне взуття - запорука вашого теплого тіла. Обов'язково, головний убір.

Довге очікування на морозі - більше не проблема: вчимося правильно утеплятися - фото №2

Пам'ятайте правило, щодо прикрас. Будь-який метал притягує холод і витягує тепло з тіла.

Для людей, які довгий час змушені стояти, не рухаючись є чудовий винахід - хімічні устілки. Ходити у них не дуже зручно, але тепло відчувається вже за кілька хвилин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не завадить одягнути теплий шарф і рукавички. Також носіть з собою термос чи термочашку . Це дозволить вам зробити кілька ковтків гарячого напою і зігріє зсередини.