Складки на шкіряній сумочці? Зробіть це - і проблема вирішена!

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Без сумки жодна жінка не вирушить з дому, адже у ній знаходиться величезна кількість важливих речей. Якщо ви зберігаєте сумки неналежним чином, то напевно, зіштовхувалися з проблемою появи складок, які неможливо випрямити руками. А так хочеться її носити у відповідний момент.

Допомогти розв'язати проблему дуже просто. Для цього необхідно скористатися 2 простими способами, які не завдадуть жодної шкоди вашій сумочці, розповідає  born2be. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Складки на шкіряній сумочці? Зробіть це - і проблема вирішена! - фото №1

Спосіб №1

Якщо на шкіряній сумці з'явилися невеликі складки, то допомогти можуть звичайні газети. Просто щільно розмістіть їх всередині і залиште на кілька годин, чи на добу. Кращого ефекту можна досягти набивши більше газет.

Спосіб №2

Розпрямити сумку з великими складками значно важче. У такому випадку скористайтеся праскою. Розкладіть сумку на рівній поверхні чи на дошці для прасування і гарненько розгладьте руками. Накрийте її рушником. Щоб не завдати шкоди матеріалу встановіть праску на мінімальну температуру. Далі, злегка натискаючи розгладжуйте складки. Дійте не поспішаючи, плавними рухами.

Якщо ви користуєтеся сумкою не дуже часто, то подбайте про правильне зберігання. Перед тим, як покласти її у гардероб, наповніть середину рушниками чи газетами. Зверху обмотайте плівкою або покладіть у торбинку. Це врятує її від подряпин і появи нових складок. Не кладіть сумку в сумку та не вішайте її за ручки, щоб вона не втратила форму.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Гарно підібрана сумка може підкреслити ваш образ. При виборі скористайтеся порадами, щоб знати, як відлічити справжню шкіру від підробки.