Блискучі змішувачі - за лічені секунди: секретний лайфхак, який зекономить час і нерви господиням

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Хочеться, щоб у будинку завжди було чисто, затишно і приємно пахнуло. Але так виснажує постійне прибирання . Особливо важко натирати до блиску змішувачі, які через одне використання знову набувають забрудненого вигляду.

Пропонуємо вам чудовий лайфхак, який зможе розв'язати цю проблему за лічені секунди. Вам не потрібно витрачати багато часу, зусиль і витрачати шалені кошти на дорогі хімічні засоби, розповідає Хочу!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Блискучі змішувачі за лічені секунди: чудовий ефект без зайвого тертя - фото №1

Щоб спробувати цей фантастичний трюк, потрібно взяти до рук лише шматочок мила.

Отож, візьміть господарське мило і добре натріть всі змішувачі у ванній кімнаті не пропускаючи ні міліметра. Почекайте кілька хвилин і добре змийте мило теплою водою використовуючи губку для миття посуду або м'яку ганчірку.

Далі за допомогою паперового рушника відполіруйте змішувачі до неперевершеного блиску. Мило створить невидиму плівку, яка добре захищатиме від попадання води і бруду. Тепер вода, яка потраплятиме на крани, не буде залишати капельок і розводів, а самостійно стікатиме зі змішувачів, не затримуючись.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

При поході до ванної кімнати в першу чергу звертається увага на чистоту дзеркала , змішувачів і наявність запаху. Цей спосіб чудово допоможе захистити ваші змішувачі і вони завжди будуть чистими і блискучими.