Як забрати ялинку з дому, щоб не засипати все голками: хитрий трюк

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Жива ялинка приносить радість своїм виглядом усі свята. Гарно прикрашена,  чудово пахне, але страшенно осипається. Потрібно добре помізкувати, як винести її з будинку до найближчого смітника, щоб не засмітити голками все довкола. Адже потім їх доведеться вибирати з важкодоступних місць цілий рік.

Користувачі інтернету пропонують свої варіанти розв'язання поширеної проблеми. Одягнути сміттєвий пакет на ялинку, викинути її через вікно, чи обібрати всі голки вручну. Цікавим лайфхаком поділилася блогерка Дженні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Як забрати ялинку з дому, щоб не засипати все голками: хитрий трюк - фото №1

Адже для більшості людей прибирання ялинки з дому перетворюється на суцільне жахіття і вони після свят обіцяють більше ніколи не встановлювати справжньої ялинки. Проте з цим цікавим способом можна полегшити процес і зробити все максимально легко та просто.

На відео зображено спосіб, за допомогою якого партнер Дженні пакує ялинку просто за лічені миті. Свій варіант пара називає "Treerito" і радить скористатися ним усіх охочих.

Потрібно взяти старе простирадло чи плед і розстелити на підлогу біля ялинки, а потім покласти по центру деревце. Потім обгорнути простирадло навколо ялинки, зробивши своєрідний кокон і зробити вузли для полегшення транспортування.

Головна перевага способу полягає у тому, що голки, які осипатимуться, будуть лишатися всередині простирадла, тому потім не доведеться витрачати час на прибирання у будинку і на всьому шляху руху.

@ohthatjenny No pine needles all over the house! #christmastreeremoval #christmastreehack #christmastreedecor #cleaningupchristmas ♬ Elf - Main Theme - Geek Music

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Таким способом можна скористатися для переміщення великогабаритних речей, які можна нести вдвох. Раніше ми писали, як почистити ковдри та подушки. Для цього їх навіть необов'язково прати.