Геніальний трюк, який "зацінять" всі господині: як зробити вдома ароматизатор із 2 простих компонентів (ЛАЙФХАК)

Лайфхаки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Приємний аромат вдома - запорука того, що знаходитись у приміщенні буде максимально комфортно. Багато господинь для того, щоб в оселі гарно пахло, купують спеціальні аромадифузори, однак зробити їх можна і самостійно. Причому це дуже просто і дешево!

Геніальним лайфхаком, який оцінить кожна господиня, ділиться сайт  Ukr.Media. Для того, щоб створити домашній ароматизатор, достатньо двох дешевих компонентів і кількох хвилин. Детальніше про це - далі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що нам потрібно

  • чайний пакетик

  • будь-яка ефірна олія з ароматом, що вам подобається

Як зробити ароматизатор в домашніх умовах: інструкція

Тут все дуже просто: достатньо звичайний чайний пакет просочити улюбленою ефірною олією. Тільки зверніть увагу, що пакетик має бути вже використаним і добре висушеним.

У результаті ви отримаєте освіжувач повітря з натуральним ароматом, який служитиме вам максимально довго. Дешево і сердито!

Цікавий момент

Якщо ви повісите чайний пакетик, наприклад, на дверній чи віконній ручці або на якомусь гачку у кімнаті, приємний аромат ставатиме сильнішим щоразу, коли в кімнату вриватиметься потік повітря. А от якщо прикріпите його до увімкненого радіатора, запах буде максимально інтенсивним, адже тепло сприятиме поширенню ароматів ефірної олії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що мильницю, у якій мило постійно розмокає, можна легко замінити на інше - набагато зручніше пристосування. Нічого особливого для цього не потрібно - лише трохи часу і ваша фантазія!

Головне фото: unsplash.com