Лайфхак, який оцінить кожна господиня: робимо домашню бюджетну сушарку для одягу

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

У холодну пору важливо швидко висушити білизну в будинку. Але сушити на радіаторі опалення не найкраща ідея. Адже не можна закривати батарею мокрим одягом, щоб не порушити циркуляцію повітря.

Висушити білизну безпечно і швидко можна за допомогою самостійно зробленої сушарки. Звичайно, за відсутності часу можливо замовити готову на сервісах доставлення. Проте зовсім не складно зробити її своїми руками. Такий виріб підійде для сучасних радіаторів і для старих чавунних батарей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Лайфхак, який оцінить кожна господиня: робимо домашню бюджетну сушарку для одягу - фото №1

Для роботи необхідно:

  • металопластикова труба: безшовна або зі швами - 3 м ;

  • оцинкований чи нержавіючий дріт;

  • гвинтики під розмір труби;

  • шайби;

  • гайки.

Спочатку необхідно дізнатися потрібний розмір. Міряти від першої до останньої секції. Якщо секцій понад 10 краще зробити дві, а не одну велику для кращої фіксації та надійності. Довжину робити не більше 30 см і ширину - 50 см, щоб не прогиналася під вагою білизни.

Можна зробити 3-4 перетинки, дріт розміщуйте між собою на відстані 7-8 см. Зробіть отвори у трубі розміром трохи більше різьби болтів, але не завеликі, щоб болти не провалювалися у трубу. Дріт заміряти по довжині сушарки.

Таких сушарок можна виготовити на кожний радіатор опалення у будинку. Це дозволить швидко висушити всі речі.

Детальний огляд виготовлення сушарки самостійно дивіться у відео:

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Звичайно, найкраще сушити речі на свіжому повітрі в зимовий час. Але, якщо така можливість відсутня, ви завжди зможете сконструювати сушарку вдома самостійно.