Як висушити речі, коли час "піджимає": поради, які точно стануть в нагоді

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Взимку краще сушити речі на свіжому повітрі. Але бувають ситуації, коли час обмежений, а одягти потрібно саме випрану річ. Тому на поміч господиням приходять цікаві хитрощі для екстреного сушіння.

Не завжди є можливість чекати, щоб речі висохли повністю, але вологий одяг одягати не хочеться. Тому важливо вміти зробити з мокрого сухе швидкими способами, розповідає segodnya.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Перше правило речей після прання - добре струсити перед розвішуванням. При розміщенні на мотузці намагайтеся дати доступ свіжому повітрю, не розвішуйте впритул, добре розгладжуйте складки, слідкуйте, щоб тканина не злипалася та періодично перевертайте її.

Як висушити речі, коли час "піджимає": поради, які точно стануть в нагоді - фото №1
  1. Праска

Вологий одяг можна висушити пропрасувавши кілька разів. Через тканину чи рушник прасуйте річ навиворіт. Розвішайте на вішаку і залиште на 7-10 хв. Потім повторіть процедуру.

  1. Махровий рушник

Для цього способу візьміть вологу річ і покладіть у махровий рушник, тоді заверніть і добре відтисніть. Рушник максимально вбере вологу у себе. Тоді струсіть і висушіть звичайним способом.

  1. Фен на допомогу

Розвішайте потрібний одяг на плечиках та зафіксуйте так., щоб з усіх сторін був вільний доступ повітря. З відстані пів метра обдувайте феном з усіх боків. Зробіть перерву на 5-7 хв. Далі повторіть дії до повного висихання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також ми нагадуємо, що існують способи висушити речі, якщо у квартирі відсутнє опалення. Візьміть на замітку, щоб спростити життя.