Просто насипте сіль на губку для посуду: хитрий трюк, який вас здивує

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Прибираючи будинок дбайливі господині прагнуть знайти найефективніші способи. Полегшити і досягти хороших результатів можна використовуючи корисні поради , якими користувалися ще наші бабусі.

Звичайно, сучасні мийні засоби добре відмивають бруд і жир навіть у холодній воді. А підтримувати гігієну допоможе геніальний перевірений спосіб, рекомендує santeplusmag.

Просто насипте сіль на губку для посуду: хитрий трюк, який вас здивує - фото №1

Сіль володіє природними антибактеріальними властивостями. Ця проста дія запобігає розвитку бактерій, зменшуючи ризик перехресного зараження на кухні. Щоб підтримувати гігієну щодня, достатньо насипати сіль на кухонну губку. Губка з сіллю чудово дезінфікує простір навколо себе. Так ви будете впевнені, що при митті посуду будуть відсутні бактерії.

Також, посилити ефект можна, якщо додати до солі кілька крапель оцту. Оцет також допомагає розчиняти залишки їжі та жир, залишаючи вашу губку чистою та без запаху.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що потрібно зробити:

  • Змочіть губку водою.

  • Щедро посипте сіллю вологу губку.

  • Потім налийте оцет на сіль, щоб повністю покрити губку.

  • Дайте постояти приблизно 15 хвилин. Така тривалість дозволяє суміші глибоко проникати в пори губки і ефективно діяти проти бактерій.

  • Переверніть губку і повторіть процес з іншого боку.

  • Після закінчення часу сполосніть губку чистою водою. Тепер вона готова до використання знову.

Потрібно робити таку дію раз на тиждень. А міняти губки необхідно через 2-3 тижні після використання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Губки бувають різного розміру та матеріалу та кольору , залежно від дії, для якої ви будете їх використовувати. При виборі звертайте увагу на надійних виробників, щоб губка була якісною та надійною.