Свічка буде майже вічною: 3 робочих лайфхаки, які допоможуть подовжити горіння

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На випадок відключень світла необхідно мати вдома кілька свічок. Вони дадуть світло і злегка зігріють. Раніше ми писали, як зробити свічку самостійно, а зараз поговоримо, як ефективно подовжити її горіння.

У кожному будинку є декоративні свічки, які теж можна використати при відключеннях світла. Відомо про 3 найефективніші способи зробити так, щоб свічка горіла значно довше, розповідає ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Свічка буде майже вічною: 3 робочих лайфхаки, які допоможуть подовжити горіння - фото №1

Свічки бувають парафінові, стеаринові, з бджолиного воску, з соєвого або пальмового воску та гелеві. Найкращими вважаються з бджолиного воску. адже, це натуральний продукт. Свічки з нього горять довше і яскравіше, ніж парафінові. Вони дуже ароматні і корисні для здоров'я. Також зараз популярні насипні свічки з пальмового воску, які горять до 64 годин.

Свічка буде майже вічною: 3 робочих лайфхаки, які допоможуть подовжити горіння - фото №2
  1. Насипати сіль

Коли свічка вже трохи згоріла і утворила калюжку з воску, потрібно додати кухонної солі у віск та ретельно перемішати сірником чи зубочисткою. Сіль здатна уповільнити плавлення воску і свічка горітиме значно довше.

  1.  Ножиці

Для цього способу необхідно вкоротити гніт свічки до 1 см. Довгий гніт здатний давати велике полум'я і свічка згоратиме дуже швидко. А підрізання здатне зробити горіння рівномірним.

  1. Морозильник

Замороження свічки вплине на її згорання, адже тоді вона горітиме значно довше. Віск замерзає і тане повільніше. Якщо свічка товста, то тримайте її у холодильнику до 8 годин, а тонкій вистачить 1 години.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Які ще існують способи подовжити життя свічки, ми розповідали раніше. Ці прості трюки дозволять значно довше насолоджуватися її горінням.