Ось так свічка горітиме значно довше: геніальний лайфхак

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

За допомогою свічки можна створити у кімнаті затишну атмосферу. Мати вдома запас свічок обов'язково потрібно на випадок відключення світла. Також можна виготовити свічку своїми руками

.Свічки дають світло при відключеннях і налаштовують на романтичний настрій. Але дуже швидко згорають. Що потрібно зробити зі свічкою, щоб подовжити час її горіння, розповідає rivne.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Ось так свічка горітиме значно довше: геніальний лайфхак - фото №1

Свічки зроблені з бджолиного воску горять найдовше. Дуже швидко згорають дешеві парафінові аналоги. Подовжити час горіння свічки можливо за допомогою простих способів.

  • Довше прослужить свічка, якщо перед початком горіння підрізати гніт. Також робіть це у процесі згоряння гострими ножицями.

  • Хороший ефект подовженого горіння дадуть свічки, які перед використання заморожують. Загорніть виріб у фольгу і на 2 години покладіть у морозильну камеру. Надовго лишати не можна.

  • Якщо на поверхні свічки створити захисну плівку вона горітиме значно довше. Робити це потрібно безпосередньо перед використанням.

Як зробити захисну плівку

Спосіб №1

У 200 мл води кімнатної температури розмішати 2 ст.ложки солі.

Потім у цей розчин опустити свічку на 1 хв.

Витягнути і обсушити паперовими рушниками.

Залишити до повного висихання.

Спосіб №2

Мильна плівка на поверхні забезпечить довге горіння і захистить від розтікання. Для цього візьміть господарське мило, добре змилить у руках і обітріть свічку. Залиште просохнути на 1-1,5 години. Далі можна підпалювати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щоб свічка горіла рівномірно не залишайте її на протязі, біля відчиненого вікна та біля кондиціонера. Раніше ми писали, як зробити, щоб дрова швидко не згорали. Візьміть собі на замітку, адже це дозволить суттєво заощадити ваші кошти.