Ось так свічка горітиме значно довше: геніальний лайфхак

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

За допомогою свічки можна створити у кімнаті затишну атмосферу. Мати вдома запас свічок обов'язково потрібно на випадок відключення світла. Також можна виготовити свічку своїми руками

.Свічки дають світло при відключеннях і налаштовують на романтичний настрій. Але дуже швидко згорають. Що потрібно зробити зі свічкою, щоб подовжити час її горіння, розповідає rivne.media .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Ось так свічка горітиме значно довше: геніальний лайфхак - фото №1

Свічки зроблені з бджолиного воску горять найдовше. Дуже швидко згорають дешеві парафінові аналоги. Подовжити час горіння свічки можливо за допомогою простих способів.

  • Довше прослужить свічка, якщо перед початком горіння підрізати гніт. Також робіть це у процесі згоряння гострими ножицями.

  • Хороший ефект подовженого горіння дадуть свічки, які перед використання заморожують. Загорніть виріб у фольгу і на 2 години покладіть у морозильну камеру. Надовго лишати не можна.

  • Якщо на поверхні свічки створити захисну плівку вона горітиме значно довше. Робити це потрібно безпосередньо перед використанням.

Як зробити захисну плівку

Спосіб №1

У 200 мл води кімнатної температури розмішати 2 ст.ложки солі.

Потім у цей розчин опустити свічку на 1 хв.

Витягнути і обсушити паперовими рушниками.

Залишити до повного висихання.

Спосіб №2

Мильна плівка на поверхні забезпечить довге горіння і захистить від розтікання. Для цього візьміть господарське мило, добре змилить у руках і обітріть свічку. Залиште просохнути на 1-1,5 години. Далі можна підпалювати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щоб свічка горіла рівномірно не залишайте її на протязі, біля відчиненого вікна та біля кондиціонера. Раніше ми писали, як зробити, щоб дрова швидко не згорали . Візьміть собі на замітку, адже це дозволить суттєво заощадити ваші кошти.