Ви викидаєте шкірку лимона? Даремно! Ось дві ситуації, коли вона може вас "врятувати"

Лайфхаки
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ми часто ділимося з вами корисними порадами. Нещодавно розповідали, як за допомогою солі відчистити наліт з унітаза і прибрати запах каналізації, а в цьому матеріалі пишемо про два випадки, коли вам точно знадобиться шкірка з лимона в побуті.

Якщо після використання лимонів у вас залишилася їхня шкірка, не поспішайте її викидати. Досвідчені господині завжди знаходять відмінне застосування кожному елементу. Навіть у шкірці цитрусових можна знайти корисні властивості.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цедру лимона можна використовувати не лише для створення смачних та ароматних десертів, пишуть на pixelinform.com. Мало хто знає, що шкірка від лимонів є ефективним засобом для розв'язання побутових проблем.

Наприклад, ви можете зробити настій для чищення сантехніки. Для цього просто залийте шкірку водою і залиште на два тижні в темному та прохолодному місці, щоб отримати відмінний засіб для чищення.

Крім того, шкірку лимона можна використовувати як природний ароматизатор. Просто наріжте цедру на невеликі шматочки та помістіть їх у миску. Для збільшення ефекту можна додати трошки ароматичних спецій, наприклад, лаврового листа чи гвоздики. Таку суміш можна розмістити в шафу або у ванній кімнаті для створення приємного аромату.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть неймовірний лайфхак для стерилізації банок . Вам знадобиться лише кришка від каструлі!