На такій білизні хочеться лежати вічно: як ароматизувати постільну білизну

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Приємно лягати у ліжко, де постільна білизна має гарний і свіжий запах. Для ефективного функціонування організму важливе значення має повноцінний сон. А щоб відпочивати якісно і легко вставати зранку, потрібно підбирати якісну постільну білизну і забезпечити її приємний аромат.

Найбільшою насолодою для більшості людей є після виснажливого дня лягти у чисте, комфортне ліжко з білизною, яке приємно пахне. Покращити якість свого сну можна за допомогою спрею для текстилю. Цікавими порадами зробити постіль пахучою, поділиться телеграм-канал  Eliz Gan | Кишеньковий стиліст.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
На такій білизні хочеться лежати вічно: як ароматизувати постільну білизну - фото №1
Фото: osvitoria

Переваги застосування ароматичного спрею

  • Ароматичний спрей для білизни покращує якість сну;

  • сприяє швидкому засинанню;

  • допомагає нормалізувати психічний стан;

  • сприяє зниженню рівня стресу та тривоги;

  • допомагає розслабитися;

  • створює спокійну атмосферу.

►Більшість ароматичних спреїв виготовляються з натуральних інгредієнтів, вони безпечні та ефективні для тих, хто шукає природний підхід до покращення якості свого сну.

►Спреї містять ефірні олії, такі як лаванда, чайне дерево та м'ята, які мають здатність заспокоювати нервову систему і створювати атмосферу релаксації перед сном.

►Також можна наносити їх не лише на постільну білизну, а й на домашній текстиль і одяг.  Це допомагає почуватися комфортно і знижувати рівень тривоги протягом дня.

►Приємний звичний аромат допомагає покращити свій емоційний стан та створить атмосферу затишку та спокою.

Перед використанням спрею спробуйте нанести його на хустинку і покласти у кишеню. Протягом дня ви помітите чи не подразнює запах нюхові рецептори та чи не змінилося ваше відношення до цього аромату. Якщо він подобається вам, так як і раніше - можна наносити на постільну білизну і вирушати до насолоди приємного комфортного нічного відпочинку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не забувайте регулярно змінювати постільну білизну на чисту. Адже це має значний вплив на здоров'я, настрій та емоційний стан.

Головне фото: freepik