Сухе? Завжди сухе! Зробити взуття водонепроникним цілком можливо вдома

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Будь-яке, навіть найкраще взуття здатне промокнути , якщо ви проводите на вулиці багато часу. Особливо, у зимову пору, коли під ногами кучугури снігу або каша з води з льодом.

Ноги потрібно тримати сухими, щоб не захворіти. Цілком можливо зробити взуття водонепроникним за допомогою всього лише одного складника, розповідає pixelinform .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Сухе? Завжди сухе! Зробити взуття водонепроникним цілком можливо вдома - фото №1

Якщо ви регулярно страждаєте від того, що ваше взуття пропускає воду і ноги стають мокрими та швидко замерзають - цей простий лайфхак неодмінно вам знадобиться.

Щоб зробити взуття водонепроникним вам потрібно мати під рукою універсальне мастило WD-40. Зазвичай, воно є у кожному будинку, адже з допомогою цього мастила можна розв'язати безліч побутових проблем.

Перед обробкою ваша пара має бути добре висушена і ретельно очищена від пилу та бруду. Скористайтеся ватним спонжем або зубною щіткою з м'якою щетиною і нанесіть мастило не пропускаючи жодної ділянки. Особливу увагу приділіть швам і стикам на взутті. Залиште на ніч до повного вбирання.

Будьте обережні, цей засіб підходить не всім матеріалам, наприклад для замші краще не використовувати. Взагалі всі засоби перевіряйте на непомітній ділянці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вологе взуття потрібно добре сушити, тому що починає з'являтися поганий запах, який важко вивести. Раніше ми писали про те, як позбутися запаху з взуття простим способом.