Три лайфхаки, які продовжать життя вашого букета: перевірені способи, які реально працюють!

Лайфхаки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Букет троянд у вазі на столі, фото
Фото створене ШІ, Hochu.ua

Бюджетні методи, які змусять квіти цвісти і пахнути дуже довго

8 Березня вже далеко позаду, однак квітам у вазі календар ні про що не говорить 😅 Тому, якщо ви шукаєте спосіб продовжити термін життя вашого букета, радимо скористатися однією з цих порад. Усі вони перевірені й дійсно працюють!

Перевіркою “квіткових лайфхаків” займався ТСН . І, як з’ясували журналісти, є кілька дійсно дуже непоганих варіантів! Про них — далі у нашій статті!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Лайфхак №1. Мідні монети

Мідні монети справді можуть продовжити життя вашому букету. Є дві версії, чому цей лайфхак працює: одні вважають, що благотворно на квіти впливає природний фунгіцид, який міститься в міді; інші впевнені, що вся справа у процесі окислення монет, адже квіти люблять кисле середовище, тому довше простоять у воді з мідними монетками.

Лайфхак №2. Додайте енергетик або Sprite

Як з’ясувалося, розбавити звичайну воду наполовину з енергетиком або Sprite — чудова ідея! Так квіти дійсно простоять значно довше, зберігаючи гарний вигляд.

Лайфхак №3. Додайте аспірин

На диво, цей спосіб теж довів свою ефективність. Аптечний аспірин справді продовжує життя букета, тож наші бабусі не даремно користувалися цим лайфхаком. Для досягнення потрібного ефекту достатньо розтовкти кілька таблеток аспірину і додати їх у вазу, в якій стоїть букет квітів. Вказується, що квіти простоять у такій воді більш як тиждень і матимуть при цьому чудовий вигляд!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як перефарбувати квіти у домашніх умовах. Цей хитрий трюк стане в пригоді, якщо вам раптом подарують квіти не того кольору, що вам подобається.