Ніжно очистить і не зашкодить шкірі: чим відмити руки після фарбування яєць

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото руки у фарбі
Фото: wallpaperscraft

Після фарбування яєць руки брудняться фарбою

Пофарбувати яйця на Великдень можна різноманітними способами. Штучні барвники, різноколірні фломастери , за допомогою натуральних природних продуктів: синьої капусти, лушпиння цибулі, ягід. У будь-якому випадку іноді шкіра рук сильно брудниться і звичайним милом не відмивається.

Багато господинь користуються тонкими рукавичками. А для тих, кому незручно чи незвично виконувати роботу “одягненими” руками Хочу! пропонує цікавий спосіб захистити руки від фарби заздалегідь, або ніжно та лагідно відмити плями після яєчної творчості.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Потурбуватися про захист шкіри рук можна завчасно. Просто перед початком роботи потрібно ретельно намилити руки милом та дочекатися повного висихання. Тоді можна розпочинати розфарбовування яєць. Будь-яка фарба змиватиметься без тертя і зайвих зусиль.

Звичайно, добре допомагають відмити фарбу розчинники, солярка чи бензин, але вони можуть завдати шкоди шкірі, особливо, якщо на руках є ранки чи подряпини. Існує безпечний та лагідний метод. Якщо після роботи руки нагадують різноколірну веселку - скористайтеся такою порадою. Налийте на невеликий шматок тканини чи бинта трохи звичайної соняшникової олії та повільними рухами втирайте її у забруднення.

Так ви не пошкодите шкіру, зробите легенький масаж та просто відчистите фарбу. Потім треба протерти руки вологою серветкою, тоді добре промити теплою водою з милом, витерти рушником і нанести зволожувальний крем.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як просто відтерти супер клей зі шкіри рук та пальців. Адже відчистити його буває досить важко і довго.