Очистить сліди від взуття на підлозі та прибере розводи з вікон: як використовувати канцелярську гумку

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото резинка канцелярська
Фото: https://avrora.ua/

Канцелярська гумка допоможе у побуті

Багато цікавих лайфхаків можна знайти на просторах інтернету чи почути від наших бабусь. Вони називали це хитрощами використання речей не за призначенням , адже, наприклад газету можна читати, а можна начистити нею вікна до блиску чи прибрати вологість та неприємний запах з взуття.

Хочу! розповідає про фантастичні трюки від старшого покоління, які цілком прийнятно використовувати зараз. Звичайна канцелярська гумка, якою діти користуються для стирання помилок у зошитах допоможе спростити прибирання будинку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спосіб №1

Іноді спортивне взуття може залишати непривабливі чорні смуги на підлозі. Відчистити їх неможливо навіть сильною побутовою хімією. Спробуйте придбати у магазині найбільшу канцелярську губку. З її допомогою сліди від кедів зникатимуть просто на очах. Краще діяти на сухій підлозі, адже на вологій губка погано працюватиме.

Спосіб №2

Якщо ви довго і ретельно мили вікна, а подивилися у сонячний день і виявили, що на склі лишилися розводи і смуги - не потрібно перемивати ще раз. Достатньо потерти канцелярською губкою поверхню скла та витерти насухо спеціальною безворсовою ганчіркою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як зробити, щоб вікна довго не бруднилися. Для цього вам потрібно застосувати розчин з простих інгредієнтів, який можна зробити самостійно. Про бруд і розводи на вікнах ви зможете забути на кілька місяців.