Жувальна гумка на одязі більше не проблема: як швидко прибрати її за допомогою праски

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Зображення хлопчика, який жує гумку
Фото: 1news.com.ua

Прибрати жувальну гумку з одягу можна праскою

Для праски можна придумати безліч застосувань. Від готування гарячих бутербродів до ламінування паперу. Також вона чудово впорається з жувальною гумкою на одязі.

Жувальна гумка може стати справжньою проблемою, адже видалити її буває проблематично. Але за допомогою праски зробити це можливо за лічені хвилини, розповідає prostoway.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Використання тепла у видаленні жуйки дає позитивні результати. Для початку необхідно річ вивернути навиворіт, а під жуйку покласти шматок картону. Розігрітою праскою, бажано до середньої температури, слід добре пропрасувати річ так, щоб жуйка приклеїлася до паперу. Якщо жуйку не вдалося прибрати з першого разу, то повторити цей метод можна ще раз.

Далі нам необхідно зачистити місце, де була жувальна гумка. Потрібно у посудині з водою розчинити 1 ст. л оцту, та добре натерти цим розчином пляму. Від плями не залишиться навіть сліду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

 Додатково можна прополоскати одяг у воді з додаванням краплі кондиціонера, щоб прибрати запах оцту. Лише перевірте, чи можна даний одяг прати з кондиціонером , щоб не довелося викинути річ.